Masaüstü bilgisayar şu zamanda alınır mı?

Atahan34

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3-4 aydır PC almayı düşünüyorum. Malum dolar kurunu biliyorsunuz çok fazla arttı ve koronavirüs çıktı. Bu nedenle fiyatlar baya artmış durumda. Mod Art PC'nin inceleme videosunu çektiği şu PC'yi almayı düşünüyorum. ModArt PC-MA2 / AMD Ryzen 5 3500X / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Sizce şu zamanda PC almak mantıklı mı? Yoksa virüsün azalması ve doların düşmesi mi beklenmeli? Bir de attığım linkteki bilgisayardan daha iyi önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Eğer acelen yoksa bilgisayarla 2 sene sonra uğraşsam da olur diyorsan en mantıklısı virüsü beklemek tabii ki. Ancak şu zaman için konuşursak da en mantıklısı masaüstü almak.

Biraz daha beklemeni öneririm açıkcası. Dolar çok hızlı düşmeşe başladı daha 6 Kasım'da 8, 53 iken şimdi 7,81. geri artabilirde iyice düşüşte yaşanabilir. Ben olsam beklerdim.

Eğer acelen yoksa bilgisayarla 2 sene sonra uğraşsam da olur diyorsan en mantıklısı virüsü beklemek tabii ki. Ancak şu zaman için konuşursak da en mantıklısı masaüstü almak.
Evdeki PC çok eski YouTube'a bile doğru düzgün giremiyorum açıkçası. Aslında kafamda 500-600 TL'ye idareten bir PC almak vardı ama birkaç ay beklemek daha mantıklı gözüküyor.
Biraz daha beklemeni öneririm açıkcası. Dolar çok hızlı düşmeşe başladı daha 6 Kasım'da 8, 53 iken şimdi 7,81. geri artabilirde iyice düşüşte yaşanabilir. Ben olsam beklerdim.
Ben de işte emin olamadım. Biraz daha beklesem mi yoksa dolar yine fırlar mı diye.
Dolar düşmeye başladı evet almanı öneririm fırtana öncesi sesizlik olabilir.
Umarım dediğin gibi olur.

Evdeki PC çok eski YouTube'a bile doğru düzgün giremiyorum açıkçası. Aslında kafamda 500-600 TL'ye idareten bir PC almak vardı ama birkaç ay beklemek daha mantıklı gözüküyor.

Ben de işte emin olamadım. Biraz daha beklesem mi yoksa dolar yine fırlar mı diye.

Umarım dediğin gibi olur.

500-600'den kastın yine masaüstü ikinci el i3 2. nesil falan olarak mı?

Dostum ona bakarsan Türkiye'de hiçbir zaman bilgisayar alınmaz diyebilirim 🙂 dolar kuru sabit kalmıyor bir iniyor bir çıkıyor biraz bekleyin bütçeyi ayarlayın daha sonra bizden yardım alarak güzel bir sistem toplarsınız.

Dostum ona bakarsan Türkiye'de hiçbir zaman bilgisayar alınmaz diyebilirim 🙂 dolar kuru sabit kalmıyor bir iniyor bir çıkıyor biraz bekleyin bütçeyi ayarlayın daha sonra bizden yardım alarak güzel bir sistem toplarsın
Yarıyıl tatilini zamanını beklemeyi düşünüyordum öyle mi yapayım? Yoksa kara cumada falan alınır mı?
Olabilir hatta biraz da zevk alayım bundan derseniz parçaları araştırıp mesela i3 3300 Falan tarzında ikinci el 150 liraya işlemci tarzında kendiniz toplayabilirsiniz yine :D
Baktığımda 400-500 TL'ye kasalar vardı. Zamanında 50 euro almıştım o duruyor onunla almayı düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı