Masaüstü Bilgisayarda İnternet Hız Düşüklüğü

berstck

Centipat
Katılım
3 Nisan 2022
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba videoda göründüğü üzere hız testi yaparken internet hızım çok düşük çıkıyor. Çeşitli sitelerde de aynı şekilde. Ama sağ tarafta görünen kısımda herhangi bir problem olmadığı görünüyor. İnternet hızım normalde 25 MB 6 MB de upload paket. Telefondan hız testi yaptığım zaman değerleri net alabiliyorum. Fakat masaüstü bilgisayarım kablolu bağlantı olduğu halde bu şekilde ölçüyor internette gezerken video izlerken de kasmalar mevcut bilgisayarım speedtestte ki hızı baz alıyor bu durumu nasıl çözebilirim ?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo var, kablo var. Farklı bir kablolayla deneyin örneğin Cat6. En kötü mobilde aldığınız sonuçları almanız gerekir.
 
Kullandığım kablo kaliteli bir kablo hiç bir sorun yaşamadım driver kaynaklı vs. olabilir mi ?
 
Arkadaşlar kabloyu ters bağladım 2 farklı modem taktım 2 side çalışıyor sonuç aynı ama fark ettiğim nokta şu 2 farklı telefon ile hız testi yapıyorum, İphone 11 ve andorid bir telefon ile 25 26 mb görüyorum masaüstü bilgisayar kapalı iken. Masaüstü bilgisayarı açtığım anda 3 4 mb' yı geçmiyor güncelleme yapan ne olabilir bulamıyorum bütün uygulamalar vs. kapalı

Tekrardan merhaba, Sorunun kaynağını Görev Yöneticisini açarak bulmuş bulunmaktayım. Öncelikle Görev Yöneticisini açtığınız zaman Ağ kısmına tıklayıp internetinizi en çok kullanan programı en üste getirerek görebilirsiniz. Benim olayımda Hizmet Ana Bilgisayarı: Ağ Hizmeti olarak çıkmakta olup 25MB internetimi kesintisiz şekilde kullanmaktaydı. Sonuç olarak Hizmet Ana Bilgisayarı: Ağ Hizmetini kapatmanın yollarını buldum İngilizce kaynaklardan size de tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı