Masaüstü bilgisayarı şehirlerarası taşıma

nc.abidin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan bir üniversite öğrencisiyim(son 2 yılım kaldı), laptop mu yoksa masaüstü mü almalıyım diye düşünüyordum ve tercihim masaüstü oldu. Bu konuda fikrim değişmez o yüzden laptop al vs yazmayın lütfen :)

Konu şu, ülke içerisinde yılda 2 kere sistemimi taşımam gerekiyor. Cihazım hasar görmeden bunu nasıl sağlayabilirim? Özellikle havayollarında sistem nasıl işliyor?

Otobüslere +15 saat yol gideceğimden pek güvenemiyorum. Daha riskli gibi.

Ama uçaklarda tam bilmemek ile birlikte, havayolu kaynaklı dışarıdan cihaza herhangi bir fiziksel hasar meydana gelirse ödeme alabileceğimi düşünüyorum.

not: Paketlemeyi düzgün yapmalıyım, kutu içerisinde oynama vs olmamalı, ekran kartını vs çıkarıp ayrı taşımalıyım. Bunları biliyorum.

Merak ettiğim havayollarında sistemin nasıl işlediği.

taşıyacağım eşyalar; kasa + monitör + kulaklık + mouse + klavye.

Özellikle tecrübe yaşamış arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan bir üniversite öğrencisiyim(son 2 yılım kaldı), laptop mu yoksa masaüstü mü almalıyım diye düşünüyordum ve tercihim masaüstü oldu. Bu konuda fikrim değişmez o yüzden laptop al vs yazmayın lütfen :)

Konu şu, ülke içerisinde yılda 2 kere sistemimi taşımam gerekiyor. Cihazım hasar görmeden bunu nasıl sağlayabilirim? Özellikle havayollarında sistem nasıl işliyor?

Otobüslere +15 saat yol gideceğimden pek güvenemiyorum. Daha riskli gibi.

Ama uçaklarda tam bilmemek ile birlikte, havayolu kaynaklı dışarıdan cihaza herhangi bir fiziksel hasar meydana gelirse ödeme alabileceğimi düşünüyorum.

not: Paketlemeyi düzgün yapmalıyım, kutu içerisinde oynama vs olmamalı, ekran kartını vs çıkarıp ayrı taşımalıyım. Bunları biliyorum.

Merak ettiğim havayollarında sistemin nasıl işlediği.

taşıyacağım eşyalar; kasa + monitör + kulaklık + mouse + klavye.

Özellikle tecrübe yaşamış arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Onlar bir bebek onlara da al bir koltuk :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı