Masaüstü mü almalıyım yoksa laptop?

Hocam 3 sene biraz fazla gibi. Şimdi RX 6500 ya da 3050 gibi bir masaüstü toplarsınız, ileride satarsınız iyi bir laptop alırsınız.
 
Sağlam bi' laptop al hem oyun oynatır hem de üniversite de zorluk çıkartmaz. Ya da masaüstü al üniversite kazanırsan sat laptop al.
 
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yüksek performans için masaüstü al daha 3 senen var.Sınavdan sonra da bi İpad ya da Macbook çekebilirsin
 
Önce masaüstü alın, fiyatlar böyle devam ederse satıp üniversite için laptop alırsınız zamanı gelince.
 
Üniversitede office programları kullanacaksanız laptopun üst seviye olmasına gerek yok. Şimdi oyun laptopu alacak olsanız 20 bin lira gider tahminim.

Ama oyuncu masaüstü için 13-14'e halledersiniz. Üzerine de ister ipad alırsınız ister de giriş seviye laptop alırsız ve okul işleri için taşınabilir bilgisyarınız olur. 3 sene sonra masaüstünü satabilirsiniz de. Ama bence laptopta oyun oynamak sağlıklı değil. Okulda, yurtta da oyun keyfi çıkmaz.
 
Bilgisayar almayı düşünüyorum ama 3 sene sonra üniversiteye gideceğim için ailem laptop alalım diyor ben ise oyun amaçlı kullanacağım için biraz daha masaüstünden yanayım. Sizce ne yapmalıyım?

Eğer maddi durumun çok kötü değilse masaüstü al, 3 yıla kadar laptop için para biriktirirsin herhalde, ya da Gaming laptop da alabilirsin.
 

Geri
Yukarı