Masaüstü PC Taşımak zararlı mı?

Arabam arızalı, en azından birkaç ay bu işi kasayı elimde ya da özel bir çanta diktirip omzuma asarak taşımayı hayal ederek sormuştum. 15 dakikalık halk otobüsü yolculuğu ve günde 10- 15 dakikalık da yürüme içeren bir macera yaşayacak kasa :D Bana kasayı bu kadar mobil kullanmak mantıksız geliyor, çok optimum bir kullanım değil yani. Büyük ihtimalle yine laptop almak zorunda kalacağım fakat hiç istemiyorum.

Hassas bileşenleri her gün sök tak yapmak, sanki takılı haldeyken sarsılmalarından daha riskli gibi geliyor. Bilemedim. Gerçekten iyi bir fikir olsaydı elinde kasayla gezen daha çok insan görürdük diye düşünüyorum :D

Her gün işten eve, evden işe taşımak kasayı mahveder mi? Herkesin aklına en az bir kez gelmiştir :D Uygulayan var mı, hayal olarak kalması daha mı iyi? :D
Arkadaşın abisi uzay montajlı pc sini ayakkabı kutusuna koyup işe götürüyor 2 yıldır da yapıyor bir sıkıntı çıkmamış bence senin tarafında da bir sıkıntı çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı