Masaüstü sağ tıklayınca Intel programı yok

logar

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve grafik ayarları yapmak için masaüstünde sağ tık yaptım ve kullandığım Intel'in programı yoktu. Bana bu arayüzdeki program lazım ne yapmam lazım. Ekdeki resimde olduğu gibi. Ne yapmamı önerirsiniz?

(Dizüstü bilgisayar kullanıyorum.)
İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    175,4 KB · Görüntüleme: 88
  • how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips.jpg
    how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve grafik ayarları yapmak için masaüstünde sağ tık yaptım ve kullandığım Intel'in programı yoktu. Bana bu arayüzdeki program lazım ne yapmam lazım. Ekdeki resimde olduğu gibi. Ne yapmamı önerirsiniz?

İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz.

DDU ile sürücüyü kaldırıp elle kurun gelecektir o zaman.

İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz.

İndirebilirsiniz Google üzerinden aratırsanız.

İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz

Sürücüyü kurun.

DDU ile alakası yok arkadaşlar bende format attıgımda ilk başta sağ tıkladığımda gözüküyordu DDU ile yeni güncel driveri kurdum o sağ tıktaki Intel seçeneği kalktı yeni driver paketinde bu özellik yok sanırsam. Ayrıca DDU ile güncel driveri kurdugunda bu programı yüklüyor otomatik yeni arayüzü buradan ayarlamanı yapabilirsin.

1602687885746.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı