Masaüstü sağ tıklayınca Intel programı yok

logar

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve grafik ayarları yapmak için masaüstünde sağ tık yaptım ve kullandığım Intel'in programı yoktu. Bana bu arayüzdeki program lazım ne yapmam lazım. Ekdeki resimde olduğu gibi. Ne yapmamı önerirsiniz?

(Dizüstü bilgisayar kullanıyorum.)
İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    175,4 KB · Görüntüleme: 88
  • how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips.jpg
    how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in kendi sitesinde eski driverleri yok dostum ayrıca eski bir sürücü performans kaybı olması normal eğer sağ tıktaki seçeneği istiyorsan eski driver kurmak zorundasın.
şey indirdim ne yapacam şimdi
şey indirdim ne yapacam şimdi
nasıl kurcam
Intel'in kendi sitesinde eski driverleri yok dostum ayrıca eski bir sürücü performans kaybı olması normal eğer sağ tıktaki seçeneği istiyorsan eski driver kurmak zorundasın. Ayrıca geldimi sağtıka o seçenek?
indirdim nasıl kurcam şimdi

Linki attığım yerde kurulumu yazıyor dostum.
ya benim bunu söylememdeki amaç csgoda yan barlar çıkıyor eskide uygulama ayarlarını geçersiz kıl var fakat yenide göremedim yenide var mı
ya benim bunu söylememdeki amaç csgoda yan barlar çıkıyor eskide uygulama ayarlarını geçersiz kıl var fakat yenide göremedim yenide var mı
? yenide bu özellik var mı
? yenide bu özellik var mı

Dostum Vulkan falan NVIDIA'nın aracı sen nerelere girdin ne anlatıyorsun şu an anlamış değilim ben sana Intel HD Graphics 600'ün eski sürümünün linkini verdim.
ya yoruyorumda internette yok cevabı
Dostum Vulkan falan NVIDIA'nın aracı sen nerelere girdin ne anlatıyorsun şu an anlamış değilim ben sana Intel HD Graphics 600'ün eski sürümünün linkini verdim.
ya ne yapıcam :D
ya ne yapıcam :D

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    60 KB · Görüntüleme: 41
Ya yoruyorumda internette yok cevabı.

Ya ne yapacağım :D.

Ya ne yapacağım :D.

Bu klasörü masaüstünde tut sonra;

Windows başlat logosuna sağ tık > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcılarına çift tıkla> Intel HD Graphics 600'e çift tıkla > sürücü sekmesinden sürücü güncelleştirmeye bas > bilgisayarımdaki sürücelere göz at de > masaüstünde tut dediğim o klasörü seç sonra ileride yükleme tamamlanacaktır biraz uzun sürebilir sonra bilgisayarı yeniden başlatıp masaüstüne sağtık yap bakalım gelmişmi.

Windows başlat logosuna sağ tık > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcılarına çift tıkla> Intel HD Graphics 600'e çift tıkla > sürücü sekmesinden sürücü güncelleştirmeye bas > bilgisayarımdaki sürücelere göz at de > masaüstünde tut dediğim o klasörü seç sonra ileride yükleme tamamlanacaktır biraz uzun sürebilir sonra bilgisayarı yeniden başlatıp masaüstüne sağtık yap bakalım gelmişmi.
yüklü olduğunu diye bildirdi ffalan dedi silcek miyim ne yapıcam

yüklü olduğunu diye bildirdi ffalan dedi silcek miyim ne yapıcam
ya valla ha oldu yapacam sağol yoksaa yaaaapamıycam lüten yardım et 3 gündür uğraşıyorum yaa

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı