Masaüstü sağ tıklayınca Intel programı yok

logar

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve grafik ayarları yapmak için masaüstünde sağ tık yaptım ve kullandığım Intel'in programı yoktu. Bana bu arayüzdeki program lazım ne yapmam lazım. Ekdeki resimde olduğu gibi. Ne yapmamı önerirsiniz?

(Dizüstü bilgisayar kullanıyorum.)
İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    175,4 KB · Görüntüleme: 88
  • how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips.jpg
    how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in sitesinden ekran kartınızı seçip alt sürümleri indirin.
Link var mı Mx150 kullanıyorum
Bulamadım MX150 kullanıyorum lütfen yardım et
İşlemci: Intel Core i7-7700HQ CPU 2.80 GHz buysa lütfen yardım et
DDU ile alakası yok arkadaşlar bende format attıgımda ilk başta sağ tıkladığımda gözüküyordu DDU ile yeni güncel driveri kurdum o sağ tıktaki Intel seçeneği kalktı yeni driver paketinde bu özellik yok sanırsam. Ayrıca DDU ile güncel driveri kurdugunda bu programı yüklüyor otomatik yeni arayüzü buradan ayarlamanı yapabilirsin.

Eki Görüntüle 701939
bana eski arayüz laazım ne yapacam

Son düzenleme:
Windows başlat logosuna sağ tık > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcılarına çift tıklayıp resmini atar mısın?
Windows başlat logosuna sağ tık > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcılarına çift tıklayıp resmini atar mısın?
?
attım
PCI\VEN_8086&DEV_591B&SUBSYS_12071462&REV_04
PCI\VEN_8086&DEV_591B&SUBSYS_12071462
PCI\VEN_8086&DEV_591B&CC_030000
PCI\VEN_8086&DEV_591B&CC_0300

Yazdım da attım bakar mısın

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    46,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    48,4 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Attım.

PCI\VEN_8086&DEV_591B&SUBSYS_12071462&REV_04.
PCI\VEN_8086&DEV_591B&SUBSYS_12071462.
PCI\VEN_8086&DEV_591B&CC_030000.
PCI\VEN_8086&DEV_591B&CC_0300.

Yazdım da attım bakar mısın?

Link; İntel HD 630
Şu anlık en eski 2018 tarihinin sürücüsünü buldum bunu indir sonra yapman gerekenler;

Windows başlat logosuna sağ tık > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcılarına çift tıkla> İntel HD Graphics 600'e çift tıkla > sürücü sekmesinden sürücü güncelleştirmeye bas > bilgisayarımdaki sürücelere göz at de > indirdiğin dosyayı klasöre çıkartıp bu sekmeden onu seç ileride yükleme tamamlanacaktır sonra bilgisayarı yeniden başlatıp masaüstüne sağtık yap bakalım gelmişmi.

Son düzenleme:
Link; İntel HD 630
Şu anlık en eski 2018 tarihinin sürücüsünü buldum bunu indir sonra yapman gerekenler;

Windows başlat logosuna sağ tık > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcılarına çift tıkla> İntel HD Graphics 600'e çift tıkla > sürücü sekmesinden sürücü güncelleştirmeye bas > bilgisayarımdaki sürücelere göz at de > indirdiğin dosyayı klasöre çıkartıp bu sekmeden onu seç ileride yükleme tamamlanacaktır sonra bilgisayarı yeniden başlatıp masaüstüne sağtık yap bakalım gelmişmi.
intelin kendi sitesinden mi buldun nasıl ? eyer sahte ise perfonmas kaybı galiba

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı