Masaüstü sarı oluyor

Ücretsiz versiyonu ile taratın.
Zaten kaspersky kullanıyorum ancak lisansım bitmişti, uzun süredir sonra ayarlarım sonra hallederim diye erteliyordum iyi denk geldi hocam.
Arkadaşlar kaspersky derin tarama sonucunda 8 milyon dosya içerisinde 0 virüs 1 şüpheli dosya çıktı şüpheli dosya da GTA V fivem oyun dosyasından başka bir şey değildi. Virüs çıkmayacağını tahmin ediyordum da bu kadar temiz beklemiyordum, başka çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Şaka yapmıyor aynı sorun bende de var şu an. PSU statik biriktiriyor bir süredir arızalı. O günden beri sistemin kafası hiç düzelmedi. Ama bu turuncu ekran olayı kafayı kırdıracak artık. Mantığı bile yok. Ayrıca Windows 10 ayar ekranı da açılmıyor ekran turuncu iken. League Of Legends oynuyor musun? Ben LoL ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Şaka yapmıyor aynı sorun bende de var şu an. PSU statik biriktiriyor bir süredir arızalı. O günden beri sistemin kafası hiç düzelmedi. Ama bu turuncu ekran olayı kafayı kırdıracak artık. Mantığı bile yok. Ayrıca Windows 10 ayar ekranı da açılmıyor ekran turuncu iken. League Of Legends oynuyor musun? Ben LoL ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.
Hayır oynamıyorum, alaklası olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı