Çok teşekkür ederim bu değerli cevap için. Şuanki 3060Tİ / İ510400F i satıp üzerine ekleyip 16 gb macair veya 8 gb macpro alabilirim ama benim anlamadığım o arkadaşların neden hata alıyorlardı? dinlediğim her programcı mac sistemlerin yazılımda daha iyi olduğunu söylüyor. Bu arada kusura bakma merakımdan soruyorum : Karşına ne zorlukta matematik çıkıyor? ve dikey geçiş ile mi geçtin mühendisliğe?Dostum bilgisayar programcılığı mezunuyum. Casper nirvana c700 ile bitirdim okulu. Macbook kullanan bazı arkadaşlarım sorun yaşıyorlardı derste mesela aynı kodu yazıyorduk onlar bazen hata alıyorlardı sebebini bilmiyorum. Genelde herkes kendi cihazını kullanır ve okuldaki cihazlar çöp oluyor. Ben şuan bilgisayar mühendisliği okuyorum ve macbook alacağım. Demek istediğim en çöp cihaz ile de bitirebilirsin o okulu ama paran varsa hiç düşünme macbook al.
Mac sistemleri tabi ki yazılımda daha iyi. Arkadaşlarımın hata alması belki kod yazarken kullandıkları kütüphane farklılığı gibi basit şeylerden olabilir. Onu da hocana sorarsın zaten. Ayrıca sakın 8gb ram alma android studio kullanırken kafayı yersin. Öğrenci adamın proya ihtiyacı yok.Çok teşekkür ederim bu değerli cevap için. Şuanki 3060Tİ / İ510400F i satıp üzerine ekleyip 16 gb macair veya 8 gb macpro alabilirim ama benim anlamadığım o arkadaşların neden hata alıyorlardı? dinlediğim her programcı mac sistemlerin yazılımda daha iyi olduğunu söylüyor. Bu arada kusura bakma merakımdan soruyorum : Karşına ne zorlukta matematik çıkıyor? ve dikey geçiş ile mi geçtin mühendisliğe?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.