Masaüstü ve Masanızın üstü düzenli mi?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Memur
PC'de ve gerçekte düzenli misiniz?

Masaüstü
Ec_Qe9nXsAE7I9K.jpg

Masanın üstü
Ec_QgRIXgAYDk40.jpg

Hocam masaüstünüz fazla düzenli ama masanızın üstüne aynısını söyleyemem. Pasaport gördüm sanırım, gözlük camınız için de bir bez var gibi. Neyse yargılamak bana düşmez, siz böyle seviyor olabilirsiniz.
Masamın üstü pek düzgün değil, kablolar var.
1594844415690.png

Hocam masaüstünüz fazla düzenli ama masanızın üstüne aynısını söyleyemem. Pasaport gördüm sanırım, gözlük camınız için de bir bez var gibi. Neyse yargılamak bana düşmez, siz böyle seviyor olabilirsiniz.
Bugün konsolosluktan geri aldım, eve geldiğim gibi cebimde ne varsa attım masanın üstüne. :D

Masamın üstü de gayet düzenli. Küçük bir çekmecem var. Orayı polislerin bulduğu eroin vb. dizdiği gibi diziyorum. İstediğim şeye rahatça ulaşıp, geri yerine koyuyorum. Fazla kullanmadığım şeyleri dolapda saklıyorum. Masaüstünde telefon, peçete, 1.5 lt su ve not almak için kullandığım küçük kağıtlar var.

Ekran Görüntüsü (32).png

Masamın üstü de gayet düzenli. Küçük bir çekmecem var. Orayı polislerin bulduğu eroin vb. dizdiği gibi diziyorum. İstediğim şeye rahatça ulaşıp, geri yerine koyuyorum. Fazla kullanmadığım şeyleri dolapda saklıyorum. Masaüstünde telefon, peçete, 1.5 lt su ve not almak için kullandığım küçük kağıtlar var.

Eki Görüntüle 615903
O tür bir çekmece bende de var. Belkide odadaki en düzenli yer. Kutular sanki mavi kristal dolu.
20200715_232714.jpg

Telefonum şarjda, içeri gidip şarjdan çıkarıp fotoğraf çekip atmaya aşırı üşeniyorum şu an. Masamdaki şeyleri sonuna kadar anlatayım. Monitörün altında yükseltme amaçlı iki adet sevmediğim kitap. 1.5 litre su, bir adet mandal(bilmiyorum), kardeşime GTA V trainer kullanımını öğretmek için hazırladığım kağıt. Bu kadar. Başka bir şey yok.
Masaüstüm de bu.
1594846484756.png

Emektar 747 arka planımı değiştirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı