Masaüstü vs PS5

Sana 2 sorum var 1 masaüstü hala kullanıyor musun yoksa sattın mı 2 ise laptoptan istediğin oyunları rahat oynayabiliyor musun bende şu an laptop kullanıyorum ama ben istediğim oyunları oynayamıyorum laptop kötü olduğu için 😂😂😂

Sana 2 sorum var 1 masaüstü hala kullanıyor musun yoksa sattın mı 2 ise laptoptan istediğin oyunları rahat oynayabiliyor musun bende şu an laptop kullanıyorum ama ben istediğim oyunları oynayamıyorum laptop kötü olduğu için 😂😂😂

İstediğim çoğu oyunu oynayabiliyorum laptop ile ve masaüstümü satalı yıllar oldu.

Eğer özellikle dizüstü bir bilgisayara ihtiyacın yoksa, masaüstü bir bilgisayar toplamanı öneririm. Eğer istediğin oyunları oynayabileceğin bir bilgisayarın olsaydı PS5 al derdim. Mesela ben Hali hazırda bilgisayarım olduğu için PS5 alacağım, fakat olmasaydı kesinlikle bilgisayar toplardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı