Masaüstüme çok hoş şeyler yapmak istiyorum

• Konuyu başlatan Roxor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.423

Roxor

Megapat
Daha fazla  
Genelde performansı düşürse de ekranına çok hoş şeyler yapanlar görüyorum. O konuda o kadar cahilim ki adını bile bilmiyorum. Masaüstünü klasik şeklinden çıkartıp daha farklı bir şey yapmak istiyorum.

Bu açıklamadan yardımcı olabilen herkesi tebrik ediyorum :D .

@hadwiger'in bir rehberi vardı. Buyrun hocam, bu rehberle masaüstünüze çok güzel şeyler yapabilirsiniz.

Genelde performansı düşürse de ekranına çok hoş şeyler yapanlar görüyorum. O konuda o kadar cahilim ki adını bile bilmiyorum. Masaüstünü klasik şeklinden çıkartıp daha farklı bir şey yapmak istiyorum.

Bu açıklamadan yardımcı olabilen herkesi tebrik ediyorum :D .

Wallpaper Engine tavsiye edebilirim. Eğer bütçeniz yoksa crack olarak indiriniz. Onun haricinde transculenttb programını öneririm. Görev çubuğunuzu şeffaf veya istediğiniz renk yapabiliyorsunuz cidden çok iyi bir özellik.rainmeter kullanarak ekrana saat ekleyebilirsiniz. Veya start menu 8 kullanarak Windows başlat simgenizi değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı