Masaüstündeki dosyalarda kilit sembolü

Hocam bilgisayarınızda ikinci bir oturum varmı?

Dosya Ekleri

• 162016975409297481973.jpg
    162016975409297481973.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 45
Açılan pencerede en üstte ad ve altında sahibi diye ibare olmalı. Sahibi yazısının karşısında kullanıcı adınız ve sonunda değiştir yazıyor olmalı. O değiştire tıklayın ve açılan pencerede gelişmişe tıklayın. Ortalarında sağda şimdi bul diye bir pencere gelecek.

Açılan pencerede en üstte ad ve altında sahibi diye ibare olmalı. Sahibi yazısının karşısında kullanıcı adınız ve sonunda değiştir yazıyor olmalı. O değiştire tıklayın ve açılan pencerede gelişmişe tıklayın. Ortalarında sağda şimdi bul diye bir pencere gelecek.
Evet sonra ne yapıyorum. Çok teşekkürler yardım ettiğin için.
Bunlar sadece senin girdiğin kullanıcı hesabının erişeceği dosyalardır. Şu adımları deneyin...

Klasör kilidini kaldırmak için 'kullanıcıya' geri izin vermelisiniz.
Klasöre, özelliklere sağ tıklayın, ardından 'güvenlik' sekmesini seçin.
En alttaki 'gelişmiş' düğmesini tıklayın, ardından 'sahipler' sekmesini seçin.
Alttaki 'düzenle' düğmesini tıklayın ve 'diğer kullanıcılar veya Gruplar'ı seçin.
'Gelişmiş' düğmesini ve ardından 'şimdi bul' düğmesini tıklayın.
Listenin altındaki 'kullanıcılar'a gidin ve seçin, 2 kez Tamam'ı tıklayın, ardından' Uygula'yı tıklayın ve 3 kez daha Tamam'ı tıklayın.
Bunu yaptım ama bir şey değişmedi. :(

Kilit resmi olan herhangi bir klasöre sağ tıklayıp özellikler deyin.
Salt okunur yazan yerin altında gelişmiş yazmalı.
Oraya tıklayıp el altta veriyi korumak için içeriği şifrele yazısında tik işareti var mı?

Kilit resmi olan herhangi bir klasöre sağ tıklayıp özellikler deyin.
Salt okunur yazan yerin altında gelişmiş yazmalı.
Oraya tıklayıp el altta veriyi korumak için içeriği şifrele yazısında tik işareti var mı?

Evet var, ben normalde tek tek oradan kaldırıyorum ama her yeni dosyada tekrar geliyor, kökten kapatma için konu açtım.

@391065 hala devam ediyor :( galiba sonsuza kadar her yeni dosyanın kilidini kendim kaldırmak zorundayım.
@391065 @240702

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri yapıyorum ama böyle bir hata veriyor.

unknown_2021.05.05-02.41.png

Sanırım komple bir kullanıcı veri şifrelemesi mevcut. Şifreleme işlemini nasıl ve ne şekilde yaptınız bilmiyorum ama kullanıcı hesapları bölümünden çözmek gerekiyor.

Yeni bir yönetici haklarına sahip kullanıcı hesabı oluşturun ve bu klasörlere erişim var mı bir deneyin. Şuan yatmak üzere olmasam kapsamlı yardım ederdim.

Sanırım komple bir kullanıcı veri şifrelemesi mevcut. Şifreleme işlemini nasıl ve ne şekilde yaptınız bilmiyorum ama kullanıcı hesapları bölümünden çözmek gerekiyor.

Yeni bir yönetici haklarına sahip kullanıcı hesabı oluşturun ve bu klasörlere erişim var mı bir deneyin. Şu an yatmak üzere olmasam kapsamlı yardım ederdim.

Hocam bende uyuyacağım, yarın deneyim olmazsa mesaj atarım size, tekrardan teşekkürler, iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı