Myk61
Megapat
Yukari asagi oluyor sadece monitor sag veya solu ayarlayamiyorum ordan
Buradaki gibi yapmanız gerek. Eğer sıkmanıza rağmen monitör düşüyorsa kolda sorun olabilir.
Yukari asagi oluyor sadece monitor sag veya solu ayarlayamiyorum ordan
Buradaki gibi yapmanız gerek. Eğer sıkmanıza rağmen monitör düşüyorsa kolda sorun olabilir.
Zaten sorun monitörün aşağı eğimli duruması değil mi ?Yukari asagi oluyor sadece monitor sag veya solu ayarlayamiyorum ordan
Anladım, ben aşağı doğru eğik sanıyordum. Elinizle monitörü tutup sağa sola eğimini düzeltmeyi denediniz mi ? Kol destekliyorsa eğim verilebiliyor çünkü.Videodada diyor yukari aşagi benimki sağa dogru egik temudan bilet olusturdum yamuk diye yorumlarda alan herkes memmundu türk yorumu vardi hemde baya sanirim bende şans yok
Denedim elimle oynatmayi kol oynuyor ama birakinca geri çöküyorZaten sorun monitörün aşağı eğimli duruması değil mi ?
Anladım, ben aşağı doğru eğik sanıyordum. Elinizle monitörü tutup sağa sola eğimini düzeltmeyi denediniz mi ? Kol destekliyorsa eğim verilebiliyor çünkü.
temudan iade aldım fakat ürün sende kalsın dediler bunu yaptırabilceğim biyer varmıdır acabaZaten sorun monitörün aşağı eğimli duruması değil mi ?
Anladım, ben aşağı doğru eğik sanıyordum. Elinizle monitörü tutup sağa sola eğimini düzeltmeyi denediniz mi ? Kol destekliyorsa eğim verilebiliyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.