Maske takarken gözlük buğulanıyor

Trabzon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gözlük kullanıyorum. Maske takarken nefes alıp verince gözlük camları buğulanıyor hiçbir şey göremiyorum. Var mı çözümü olan? Taktiklerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telli maske de kullanıyorum nasıl ayarlarsam ayarlayayım o gözlük bir şekilde buğu oluyor. Araba kullanırken mecburen maskeyi indirmeye başladım.

Ben de yaşıyorum bu sorunu, buğu giderici spreyler ve evden çıkmadan sabunla yıkamak işe yarıyor diye duymuştum ama denemedim. Maske altında terleyen bıyığa da çözüm önerisi olan varsa (kesmek dışında) makbule geçer...

Ben de yaşıyorum bu sorunu, buğu giderici spreyler ve evden çıkmadan sabunla yıkamak işe yarıyor diye duymuştum ama denemedim. Maske altında terleyen bıyığa da çözüm önerisi olan varsa (kesmek dışında) makbule geçer...
Nemlenen sakal ve bıyığıma hiç hiç bir çözüm bulamadım, ben de kesmeye karar verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı