Maske takın

Geçmiş olsun. Ne gibi semptomlarınız var? Nereden kaptınız?
Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Şu anda benim hiçbir belirtim yok. Virüsü eve getiren babam oldu. Nedeni ise maalesef iş yeri oldu. Ailecek olan tedbirimizden çok iddialıyız çok dikkat ederdik ama kaderimizde varmış bizede yaşamak düşer. Herhangi bir gelişmelerde tekrardan size haber veririm.

Geçmiş olsun, belirtileri yokken mi test yaptırdınız?
Teşekkür ederim. Virüsü eve getiren babamdı. Dün sabah bizi aradığında biraz kötüyüm demişti çok az ateşi ve çok az kırgınlığı vardı ve dün gece testini yaptırdı. Bugün öğlende pozitif olduğunu öğrendik. Belirti konusunda ise sadece dün sabah 2 tane az düzeyde belirtiler vardı ama bugün babamın hiçbir şikayeti yoktu ve galiba üşütmüştüm dün dedi yani belirtisi olmadan öğrendik diyebiliriz.
Dün eyüp'ten ramiye gittim, evden çıkmadan maske taktım ve yolda durmadan, çıkarmadan gittim, takmayan insan ne saygıyı ne yaşamayı bile haketmiyor
Maalesef bu işi çoğu kişi ciddiye almıyor.
Geçmiş olsun. Herkes çenesine takıyor, bir de çeneye taktıklarından çene terleyince maske de nemleniyor.
Siz maske takmıyor ve sosyal mesafeye uymuyor muydunuz? Nasıl kaptınız virüsü?
Güçlü sisteminizin özelliklerini merak ettim bu arada. :)
Maskemi bir an bile çıkardığımı hatırlamıyordum. Sosyal mesafe konusunda ise 9 ay boyunca hiçbir sefer keyfi dışarı çıktığımı hatırlamıyorum. İnanın bana çok tedbirliydik bu konuda eve girer girmez direk üstlerimizi balkona atar duşumuzu alır kendimizi dezenfektelerdik ama maalesef yaşamamız gerekiyormuş. :(
Ayrıca bir şeyi de itiraf edeceğim kendim de market, otobüs ya da metro gibi yerlerde maske takıyorum. Mesela spor salonuna yürürken ve salonun içinde takmıyorum zaten olması gereken de bu.
Çok teşekkür ederim bu davranışınız umarım birçok kişidede olur ve birazcık akıllanırız.
Teşekkür ederim sağolun.
Dün akşam yürüyüş yaparken Ciğerci Veysel diye bir yerin önünden geçtim. Mekan tıklım tıklım doluydu abartısız 50-100 kişi vardı. Ortamda maskeden eser yoktu.
Yemek yiyoruz diye hiçbiryerde maske taktıklarını görmedim çok haklısınız.

Son düzenleme:
Staj için gittiğim iş yerin de ciddi olarak söylüyorum gerçekten bu arada, sadece ben maske takıyorum. Kalan 7 kişiden hiçbiri takmıyor. Buna patron dahil. Bunlar yüzünden bana bulaşırsa gerçekten çok üzülürüm ve kızarım. Hakkımı da helal etmem ayrıca.

Arkadaşlar lütfen ama lütfen şu maskeyi takın adam gibi. Bugün bu evde karantinada olmamın sebebi maskeyi dirseğine ve çenesine takanlardır. Lütfen her şeyi ciddiye alın ve maskenizi takın bende alırım bir geçmiş olsununuzu haberi bugün öğrendim, evde canım sıkılacağı için karantina vlogu çekmeyi planlıyorum. Sizce nasıl olur bir uğraş olur bir de oyun önerinizi istiyorum. Canım sıkılıyor evde. Sistemim güçlü fakat oyunum yok.
Bugün şehrimizde polisler devriye yapıyordu maske için. Takmayanlar da zorunlu takacak artık.
Staj için gittiğim iş yerin de ciddi olarak söylüyorum gerçekten bu arada, sadece ben maske takıyorum. Kalan 7 kişiden hiçbiri takmıyor. Buna patron dahil. Bunlar yüzünden bana bulaşırsa gerçekten çok üzülürüm ve kızarım. Hakkımı da helal etmem ayrıca.

Geçen gün bir doktor anlatmıştı, kadın korona kaptığı için doktor rapor yazıyor ve kadın benim 10 km ilerime Ürgüp'e geliyor. Nerede benim can güvenliğim. Gezmesen ölmezsin ya.

Bugün şehrimizde polisler devriye yapıyordu maske için. Takmayanlar da zorunlu takacak artık.

Geçen gün bir doktor anlatmıştı, kadın korona kaptığı için doktor rapor yazıyor ve kadın benim 10 km ilerime Ürgüp'e geliyor. Nerede benim can güvenliğim. Gezmesen ölmezsin ya.
:/

Koronadan ciğerleri kaybedince Ciğersiz Veysel olur merak etme. 🙃
:D
Kendilerini hiç düşünmüyorlar anladımda insan birde yaratacağı sorunları düşünür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı