Maske takmama cezası

Utku Genç

Hectopat
Arkadaşlar, 3-5 kişinin olduğu açık bir alanda maskeyi indirmiştim o ara bekçiler gördü çağırdı. TC sordu, isim sordu, tablette yazdı bir şeyler falan. Gidebilirsin dediler. Korktum ben de soramadım. Ben şimdi para cezası mı yedim? İlk defa oldu bu arada. Galiba ilk olanlar uyarı tarzı kayıt ediliyor. Bilgisi olan?

Arkadaşlar, 3-5 kişinin olduğu açık bir alanda maskeyi indirmiştim o ara bekçiler gördü çağırdı. TC sordu, isim sordu, tablette yazdı bir şeyler falan. Gidebilirsin dediler. Korktum ben de soramadım. Ben şimdi para cezası mı yedim? İlk defa oldu bu arada. Galiba ilk olanlar uyarı tarzı kayıt ediliyor. Bilgisi olan?
E-devlet de herhangi bir şey yazıyor mu ceza ile ilgili?

Ülkemizdeki üstün tanrısal eğitimli bekçiler bazen egolarını tatmin etmek için yapıyorlar böyle ama kendisine sorsan vatan millet Sakarya.

Ülkemizdeki üstün tanrısal eğitimli bekçiler bazen egolarını tatmin etmek için yapıyorlar böyle ama kendisine sorsan vatan millet Sakarya.
Güzel bir kız gördüklerinde instadan dm atmak için kimlik kontrolü yaptıklarına yemin edebilirim ama şu anlık kanıtlayamam..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı