Masrafsız bankalar hangileridir?

Burgan Bank’ın dijital şubesi olan ON’u öneririm. Faiz oranları çok iyi. Hoş geldin faizi gibi saçmalıklar da yok. Tamamen masrafsız ve İş Bankası Bankamatikleri ile anlaşmalı.

1651437824107.png

Burgan Bank’ın dijital şubesi olan ON’u öneririm. Faiz oranları çok iyi. Hoş geldin faizi gibi saçmalıklar da yok. Tamamen masrafsız ve İş Bankası Bankamatikleri ile anlaşmalı.

%19.5 faizle 1 gunde 1.17 nasıl verebiliyor ki 2.50 2.60 gibi bir şey olmasi lazim değil mi?

1651437900941.png

Dijital şubesi olan ON’u tercih edebilirsiniz. Güldüren Hesap ve ON Hesap’ta pasif bakiye var. ON Hesap’ın faiz oranı %20,25. Normal vadeli hesap açarsanız da faizi %18.

Evet, güvenebilirsiniz. Şahsen 1 senedir kullanıyorum fakat çok daha eski müşterileri de var. 200000 TL de TMSF güvencesi var. Kuveyt’in en büyük ikinci bankasına ait.

Aidat yok; EFT, havale ve FAST ucreti yok, faizleri yuksek, gece faizi var, değil mi 1 gunluk olandan? Bir de yurt disindan euro dolar gelirse ne kadar para kesiyor?

Bir de Gulduren Hesap avantaji bittikten sonra kac faiz oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alinmiyor diyor. Ben mi goremedim bir SS atar misiniz alinir dedigi yeri.
Alınıyor veya alınmıyor demiyor. Zaten işin esprisi orada. İşlemin yapıldığı hesaba, para cinsine ve meblağına göre değişiyor. Gerçi yapacağınız işlem yurtiçi, yurt dışı mı? Hangi cins parayla olacak? Onları bilemediğim için genel konuşuyorum. Yayımladıklarına göre 1000 TL üzeri FAST işlemlerinde ücret alıyorlar ama bankayı arayıp danışa da bilirsiniz. Hesap türüne, müşteriye göre ayrı işlemlerde gerçekleştirilebiliyor.

Alınıyor veya alınmıyor demiyor. Zaten işin esprisi orada. İşlemin yapıldığı hesaba, para cinsine ve meblağına göre değişiyor. Gerçi yapacağınız işlem yurt içi, yurt dışı mı? Hangi cins parayla olacak? Onları bilemediğim için genel konuşuyorum. Yayımladıklarına göre 1000 TL üzeri Fast işlemlerinde ücret alıyorlar ama bankayı arayıp danışa dabilirsiniz. Hesap türüne, müşteriye göre ayrı işlemlerde gerçekleştirilebiliyor.

Burgan Bank iyi gibi geldi bana.

ON’u tercih ederseniz para transferleri ücretsiz fakat şubeden hesap açarsanız ücret alınıyor. Gecelik faiz de var. Diğer ücretler için 0850 222 2910’u arayabilirsiniz. Detaylı bilgi verirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı