Masrafsız bankalar hangileridir?

Burgan Bank iyi gibi geldi bana.
Yani kullanan arkadaş memnun olduğu için kişiden kişiye değişiyor herhalde. Kağıt üzerinde iyi fakat destekte bana göre zayıf bir banka. Daha doğrusu yüksek mevduatınız varsa desteği (daha doğrusu iletişimi) iyi, düşük mevduatınız varsa zaten yoksunuz gibi davranıyorlar.
Kanka 50 bin kullanicisi var kotu seyler olmasin.
Kötü şeyden kastınız nedir? Sözleşmeyi okuyup, düzgün bir hesap açarsanız SPK garantisi olduğu ve 200 bin TL kadar TMSF desteği (tabi yönetmelikteki şartlara tabi olarak) olduğu için ana paranızı kaybetmezsiniz. Fakat faiz alma, işlem süresi, paranızın tamamını çekebilme süresi, hesap kapatma süresi veya başka bir sorununuz konusundaki banka desteği elbette bankaya özel bir durum.
 
50 bin kullanıcısı var. Kötü şeyler olmasın.
Devlet tarafından denetleniyor ve 200000 TL de güvence altında. Türkiye’de 1989’dan beri hizmet veriyor. Bence tek eksisi kredi kartı hizmeti sunmaması. Mevduatı burada tutup Türkiye İş Bankası’nın Maximum’unu kullanınca o sorun da çözülüyor. :)

 
Devlet tarafından denetleniyor ve 200000 TL de güvence altında. Türkiye'de 1989'dan beri hizmet veriyor. Bence tek eksisi kredi kartı hizmeti sunmaması. Mevduatı burada tutup Türkiye İş Bankası'nın Maximum'unu kullanınca o sorun da çözülüyor. :)


Amerika Birleşik Devletleri ile bir alakam oldugu icin hesap acma islemim reddedildi diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet tarafından denetleniyor ve 200000 TL
Bu biraz kalıp ve fazla güvence verici bir söz. Bunu "BDDK tabi bankaların Mevduat ve Katılım Fonları 200 bin TL kadar; devlet desteği (sigortası) altındadır." tarzı ifade etmek daha doğru olur. Zira böyle bankaya özel bir durum gibi lanse oluyor.
Not: 150 bin TL 200 bin TL olarak TSMF tarafından güncellendi. Tabii bunun gerçekleşeceği durumda ödenme süresi, belirlenme şartı vs. unutmamak gerekir.
 
Evet, bu nedenden dolayı da altta TMSF sayfasını paylaştım. Daha önceden 100.000 ve 150.000 TL garanti verilmişti. Bu sene için de 200.00 TL garanti veriliyor. :)
Evet. Güncellemek açısından yazıyordum da aynı anda başka bir şeye de baktığım için ben yazana kadar zaten güncellemişsiniz.🙏
 
Evet. Güncellemek açısından yazıyordum da aynı anda başka bir şeye de baktığım için ben yazana kadar zaten güncellemişsiniz. 🙏
TMSF sayfasına göre kararını verebilir artık. Hoş, hesap açma işlemini reddetmiş. :)

Ayrıca Burgan Bank’ı sanırım günlük kullanımda alışveriş için tercih etmek pek mantıklı olmuyor. Banka kartında 5000 TL alışveriş sınırı var ve KMV alınmaması gereken yerlerden vergi alabiliyor. Gerçi o tutarlarda alışveriş için kredi kartı kullanmak daha mantıklı ama bu da Burgan’da yok.

Fibabanka Kiraz Hesap’ta EFT ücretsizmiş.
Fibabanka’nın dijital kanallarında normal para transferleri için ücret ödenmiyor. Birkaç senedir Fibabanka müşterisiyim ve yüzlerce transfer yaptım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı