Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Gerçekten mi Kaidan ve Ashley bir arada oluyor mu ya ! ha bir de sürprizbozan olarak işaretli konu spoiler işareti kullanamana gerek yok buraya tıklayan bu riski kabul etmiş demektir.

Gerçekten mi kaidan ve ashley bir arada oluyor mu ya! Ha bir de sürprizbozan olarak işaretli konu spoiler işareti kullanamana gerek yok buraya tıklayan bu riski kabul etmiş demektir.

@TogimelonH24 gerçekten oluyor mu ya söyler misin aynı anda ekibe katılabiliyor mu?

Son düzenleme:
Gerçekten mi Kaidan ve Ashley bir arada oluyor mu ya ! ha bir de sürprizbozan olarak işaretli konu spoiler işareti kullanamana gerek yok buraya tıklayan bu riski kabul etmiş demektir.

@TogimelonH24 gerçekten oluyor mu ya söyler misin aynı anda ekibe katılabiliyor mu?
Evet alabiliyorsun ama birbiri arasında herhangi bir diyalog yok. Diğer karakterlerle diyalog halinde olabiliyor. Görevdeyken sohbet edebilirler ama kendi aralarında hiçbir şekilde konuşmuyorlar. Çünkü normalde ikisinden birisinin ölü olması gerekiyor.

2018 de videosunu görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.

Save Editor ile çoğu şeyi değiştirebiliyorsun.

evet alabiliyorsun ama birbiri arasında herhangi bir diyalog yok. Diğer karakterlerle diyalog halinde olabiliyor. Görevdeyken sohbet edebilirler ama kendi aralarında hiçbir şekilde konuşmuyorlar. Çünkü normalde ikisinden birisinin ölü olması gerekiyor.

2018 de videosunu görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.

Save editor ile çoğu şeyi değiştirebiliyorsun.

Aslında görevi direk geçme yöntemini çözsem süper olacak. Bir onu aşamadım aria görevini oynamak bile istemiyorum çünkü çok uzun 45 dakika falan sürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı