Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@TogimelonH24 @SacheM @the_saliks

Bu fotoğrafı 75 kişi beğenmiş 52 kişi yorum yapmış lan. :D

Ekran görüntüsü 2026-03-09 072251.png

@TogimelonH24 Özür dilerim kardeşim dünkü yanlış anlamadan dolayı mazereti yok ancak dün akşam rahatsızlanmıştım stres yüksekliğinden dediler kimseyle aramın bozuk olmasını istemem.

Son düzenleme:
@emrevitus13 Kendinizi açıklamanıza gerek yok hocam, açıkçası ben unuttum. Kızgınlık dediğimiz şey bir gün sürer ve sonraki gün her şey normale döner. Bir şey olmamış gibi konu fark etmeksizin beni etiketlemeye devam edebilirsiniz. Sizinle sohbet etmek güzel oluyor. :)

Bu arada geçmiş olsun hocam, sağlınıza dikkat edin. Bazı çok önemli olmayan şeyleri kafaya takmamaya çalışın.

@emrevitus13 çok geçmiş olsun hocam sizi ve @TogimelonH24 hocalarımı ve gelen tüm hocalarımı iftara davet ediyorum akşama.

@TogimelonH24 @SacheM @the_saliks

Bu fotoğrafı 75 kişi beğenmiş 52 kişi yorum yapmış lan. :D

Eki Görüntüle 2673668

@TogimelonH24 özür dilerim kardeşim dünkü yanlış anlamadan dolayı mazereti yok ancak dün akşam rahatsızlanmıştım stres yüksekliğinden dediler kimseyle aramın bozuk olmasını istemem.

@emrevitus13 kendinizi açıklamanıza gerek yok hocam, açıkçası ben unuttum. Kızgınlık dediğimiz şey bir gün sürer ve sonraki gün her şey normale döner. Bir şey olmamış gibi konu fark etmeksizin beni etiketlemeye devam edebilirsiniz. Sizinle sohbet etmek güzel oluyor. :)

Bu arada geçmiş olsun hocam, sağlınıza dikkat edin. Bazı çok önemli olmayan şeyleri kafaya takmamaya çalışın.

Öyle bir sıkıntım vardı dün o yüzden yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum stresim yüksek olduğunda (oruç tutuyorum) daha gergin ve hata yapmaya meğilliğim. Anlayışın için teşekkür ederim.

@emrevitus13 çok geçmiş olsun hocam sizi ve @TogimelonH24 hocalarımı ve gelen tüm hocalarımı iftara davet ediyorum akşama.

Düşünmen yeter hocam hatay erzin bölgesine gelirseniz haber verin sizi ağırlamak isteriz.

Öyle bir sıkıntım vardı dün o yüzden yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum stresim yüksek olduğunda (oruç tutuyorum) daha gergin ve hata yapmaya meğilliğim. Anlayışın için teşekkür ederim.

Düşünmen yeter hocam hatay erzin bölgesine gelirseniz haber verin sizi ağırlamak isteriz.
Bu arada hocam Romantizm konusunda size bazı yoldaşlarımız kendi aralarında Romantizm ilişkisi kuruyor demiştim ya

Tali ile Ashley de romantik ilişki kurabiliyormuş, Ya da Tali ile Galus ilişki kuruyor. Benim gibi düzenli olarak gemiye dönerseniz, Mass Effect 3'te Tali ile Galus'un sarıldığını görebiliyorsunuz. Sanırım Ashley ile Tali arasında da bir şey oluyor. Büyük ihtimalle şans faktörü var.
Bu tip şeyleri görmek için düzenli olarak gemiye çıkıp girmelisiniz. Gemideki mürettebat da kendi aralarında yaşamlarına devam ediyor. Yani o kadar güzel oyun ki siz gemide olmasanız bile hayat devam ediyor, yoldaşlarınız siz gemide değilken sohbet muhabbet edebiliyor, ya da mürettebat ile sohbet ediyor. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı