Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu arada hocam romantizm konusunda size bazı yoldaşlarımız kendi aralarında romantizm ilişkisi kuruyor demiştim ya.

tali ile ashley de romantik ilişki kurabiliyormuş, ya da tali ile galus ilişki kuruyor. Benim gibi düzenli olarak gemiye dönerseniz, Mass Effect 3'te tali ile Galus'un sarıldığını görebiliyorsunuz. Sanırım ashley ile tali arasında da bir şey oluyor. Büyük ihtimalle şans faktörü var.
bu tip şeyleri görmek için düzenli olarak gemiye çıkıp girmelisiniz. Gemideki mürettebat da kendi aralarında yaşamlarına devam ediyor. Yani o kadar güzel oyun ki siz gemide olmasanız bile hayat devam ediyor, yoldaşlarınız siz gemide değilken sohbet muhabbet edebiliyor, ya da mürettebat ile sohbet ediyor. :D

Oha gerçekten mi yani gemide dolaştıkça aralarında romantizm mi oluyor ilk defa duyuyorum teşekkürler mutlaka deneyece... Yok denemeyeceğim ashley benim karım la. :D

Oha gerçekten mi yani gemide dolaştıkça aralarında romantizm mi oluyor ilk defa duyuyorum teşekkürler mutlaka deneyece... Yok denemeyeceğim ashley benim karım la. :D
Oyun sırasında romantik ilişki kurduğunuz karakter etkilenmiyor hocam. Bu şey oyunun sonlarına doğru oluyor. Düzenli olarak geminize girerseniz zamanla Geminin altında çalışan iki mühendis var ya onlarda romantik ilişki kuruyor. Ne de olsa iki oyundur geminizin altında takılıyorlar🤣

Bu arada hocam bu tip şeyleri görmeyen tek siz değilsiniz. Ben böyle bir şeyi fark ettiğim için RPG oyunlarda ya da RDR2 gibi oyunlar gemimi, kampımı gezerim. Bazen görev veriyorlar. Bazı görevler önemli oluyor.

Sanırım mühendisi adam, mühendis kadına evlenme teklifi yapıyordu.

Son düzenleme:
Oyun sırasında romantik ilişki kurduğunuz karakter etkilenmiyor hocam. Bu şey oyunun sonlarına doğru oluyor. Düzenli olarak geminize girerseniz zamanla geminin altında çalışan iki mühendis var ya onlarda romantik ilişki kuruyor. Ne de olsa iki oyundur geminizin altında takılıyorlar🤣

Bu arada hocam bu tip şeyleri görmeyen tek siz değilsiniz. Ben böyle bir şeyi fark ettiğim için RPG oyunlarda ya da RDR2 gibi oyunlar gemimi, kampımı gezerim. Bazen görev veriyorlar. Bazı görevler önemli oluyor.

Sanırım mühendisi adam, mühendis kadına evlenme teklifi yapıyordu.

O iki mühendisi ikinci oyunda hep öldürüyorum ya. :D

O iki mühendisi ikinci oyunda hep öldürüyorum ya. :D
Öldürmezseniz, üçüncü oyunda size katılıyorlar. Büyük ihtimalle kaçırdığınız şeyler olabilir.
Şu Gemimiz, saldırıya uğradıktan sonra mürettebatımızı kaçırıp bir şeyin içine koyuyorlar ya oradaki herkesi kurtarabiliyorsunuz. Bu arada Kelly ile de Romance var da sadece size Striptiz yapmak için geliyor o kadar. :D Kelly sizi coşturuyor.

Öldürmezseniz, üçüncü oyunda size katılıyorlar. Büyük ihtimalle kaçırdığınız şeyler olabilir.
şu gemimiz, saldırıya uğradıktan sonra mürettebatımızı kaçırıp bir şeyin içine koyuyorlar ya oradaki herkesi kurtarabiliyorsunuz. Bu arada kelly ile de romance var da sadece size striptiz yapmak için geliyor o kadar. :D kelly sizi coşturuyor.

Doktoru falan kurtardım da ikiyi bir kere oynadım üçü çok sevdiğim için diğer romanceler için çizgi romanı kullanıyorum orada da mühendisler ölüyor.

Doktoru falan kurtardım da ikiyi bir kere oynadım üçü çok sevdiğim için diğer romanceler için çizgi romanı kullanıyorum orada da mühendisler ölüyor.
Çizgi Romanda sanırım onları kurtarmanın yolu pek yok gibi, sanırım bu ay Mass Effect serisine başlayabilirim. Ben kahraman olduğum için herkesi kurtaracağım! Paragorn Togi!

Çizgi romanda sanırım onları kurtarmanın yolu pek yok gibi, sanırım bu ay Mass Effect serisine başlayabilirim. Ben kahraman olduğum için herkesi kurtaracağım! Paragorn togi!

Evet iki çok uzun ya zevkli ama işte 3 favorim olduğu için sabırsızlanıyorum editör indirdim oradan halledebilirim belki. Editör kullanmasını bilen birini bulsam birkaç soru soracağım da. :D

Evet iki çok uzun ya zevkli ama işte 3 favorim olduğu için sabırsızlanıyorum editör indirdim oradan halledebilirim belki. Editör kullanmasını bilen birini bulsam birkaç soru soracağım da. :D
Evet Save Editor ile halledebilirsiniz. Ben eskiden ilk oyunun Türkçe yaması olmadığı için öyle yapıyordum. Bu arada hocam size güzel bir şey söylüyeyim.

Save Editor ile Ashley ve Kaidan'ı canlı olarak işaretleyerek üçüncü oyunda ikisini de ekibe alabiliyorsunuz. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı