Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Herkese yürüyebilirsiniz tabii :D seçim yapmanız gerekecek.

Yürümek değil de şöyle lira, tali ve ashley favorilerim arada miranda ile dans sahnesi için istiyorum yoksa favorim değil. Asıl hocam bir şey sorabilir miyim Ashley'e kitabı vermeyi unuttum aslında kitabı nereden alabilirim saveye dönüp vermek istiyorum.

Herkese yürüyebilirsiniz tabii :D seçim yapmanız gerekecek.

İlk oyun da güzeldir ya seriye giriş olarak. Yeni oynayan kişi muhakkak oynamalıdır. Ben femshep ve maleshep olarak bitirerek gidiyorum. İki kere bitirmiş olacağım ilk oyunu, ikinciyi de üçüncüyü de çünkü çok seviyorum. Erkek ve kadın karakterlere göre NPC'ler farkı davranıyor. İlginç diyaloglar oluyor. Takip etmeye bayılıyorum. :D

Benim de aklımdan geçiyor da ilk oyunun kötüsüne çok ayar oluyorum bir an önce öldürmek istiyorum o yüzden zevk alamıyorum ya.

Birde kötü birisi olarak ilerlesem diyorum da vicdan yapıyorum. Kötü seçimlere yönelemiyorum. Eskiden umursamazdım. O zamanlar ergendim, şimdi yetişkinim sanırım daha duygusal oldum! Hayır oyunlarda kötü birisi olamıyorum!

Bir de kötü birisi olarak ilerlesem diyorum da vicdan yapıyorum. Kötü seçimlere yönelemiyorum. Eskiden umursamazdım. O zamanlar ergendim, şimdi yetişkinim sanırım daha duygusal oldum! Hayır oyunlarda kötü birisi olamıyorum!

Bu oyunda kötü olunca gerçekten kötü oluyorsun. (söze gel :D)

Yürümek değil de şöyle lira, tali ve ashley favorilerim arada miranda ile dans sahnesi için istiyorum yoksa favorim değil. Asıl hocam bir şey sorabilir miyim Ashley'e kitabı vermeyi unuttum aslında kitabı nereden alabilirim saveye dönüp vermek istiyorum.

Benim de aklımdan geçiyor da ilk oyunun kötüsüne çok ayar oluyorum bir an önce öldürmek istiyorum o yüzden zevk alamıyorum ya.
Onu hatırlamıyorum, hocam oynamayalı kaç sene olmuş. 2018'de silip süpürmüştüm. Korsan olarak geçen sene başladım. iLK OYUNU bitirip bıraktım. Dur! bu oyun bunu hak etmiyor diyip Kış indiriminde satın aldım.

Daha başlamadım. Başlamaya kıyamıyorum seriye çok seviyorum. :D Özel iyi bir anımda oynamak istiyorum.

Onu hatırlamıyorum, hocam oynamayalı kaç sene olmuş. 2018'de silip süpürmüştüm. Korsan olarak geçen sene başladım. İlk oyunu bitirip bıraktım. Dur! Bu oyun bunu hak etmiyor deyip kış indiriminde satın aldım.

Daha başlamadım. Başlamaya kıyamıyorum seriye çok seviyorum. :D özel iyi bir anımda oynamak istiyorum.

Tali geçmişim var da tali ile ashley arasında kaldım. Ya hocam bu nasıl bir oyun ya Romance'nin kalitesine bak birinden vazgeçemiyorum hepsi birbirinden kaliteli ya.

Bu oyunda kötü olunca gerçekten kötü oluyorsun. (söze gel :D)
Gerçekten EA! Senin gibi firmanın ben utanmaz ya rezil etti Biowaremi! RPG dünyasına kötülük yaptı. Kötü olmanın da iyi olmanın da büyük sonuçları var bu oyunda!
İkinci oyunda kötü olursan, karakterin üçüncü oyunu göremeden mefta oluyor. Yani seri kötü karakterin için bitiyor. :)

Gerçekten EA! Senin gibi firmanın ben utanmaz ya rezil etti Biowaremi! RPG dünyasına kötülük yaptı. Kötü olmanın da iyi olmanın da büyük sonuçları var bu oyunda!
İkinci oyunda kötü olursan, karakterin üçüncü oyunu göremeden mefta oluyor. Yani seri kötü karakterin için bitiyor. :)
Şu kaliteyi başka hangi oyunda görebiliyorsun. :D

Tali geçmişim var da tali ile ashley arasında kaldım. Ya hocam bu nasıl bir oyun ya Romance'nin kalitesine bak birinden vazgeçemiyorum hepsi birbirinden kaliteli ya.
Tali'i bende seviyorum. Bu arada o kadar iyi ki
Sen onlarla Romantizm yaşamasan bile onlar başkası ile yaşayabiliyor. Sadece üçüncü oyunda 4 yoldaşında böyle etkileşim var. Üçüncü oyunu oynarken görürsün. Diğerleri yalnız ya sen, ya hiç şeklinde takılıyor.

Şu kaliteyi başka hangi oyunda görebiliyorsun. :D
Hocam yani eklenebilir böyle şeyler. Baldurs Gate 3'de vardır sanırım, oynamadım hiç. Bir ara satın alacağım. Dragon Age Origins'te vardı sanırım da karakterimizi sadece tek oyun kontrol ediyoruz. Save aktarımı varda ama gene de ilk oyundaki karakter görünmüyor. Anca ilk oyundaki npclerle karşılaşırsak onlar bir iki şey anlatıyor.

Witcher'da da Ahlaki seçimler vardır sanırım. Üçüncü oyunu oynamadım. Şuan ikinci oyundayım da

Bu arada hocam gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Greedfall 1-2 oyunları çıkmış. Efsane değiller ama güzel bir RPG deneyimi sunuyor. Romance de var. Yarıda bıraktım. Steamden satın alacağım. Lakin oynanış olarak iyi bir oyun değil. Efsane değil ama oynanır gene de. :)

Son düzenleme:
PS Plus Oyun Kataloğunda vardı, ben de o zamanlar aşırı meraklıydım özellikle Andromeda oyununu izlediğimden mütevellit baya meraklısıydım bunun. Dedim neden başlamayayım falan, zaten bir arkadaşım da baya övüyordu bunu hatta Horizon Zero Dawn dan sonra ki favorisiydi falan.

Başladığıma gram pişmanlık duymadım. Star Trek filmindeymiş gibiydim (zaten yanlış değilsem Star Treke ilham olan oyun buydu). Oyun her anlamda iyi bu arada nereden başlasam bilemedim şuan. Her insan evladının açıp oynaması, şunu tatması lazım.

Tali'i bende seviyorum. Bu arada o kadar iyi ki.
sen onlarla romantizm yaşamasan bile onlar başkası ile yaşayabiliyor. Sadece üçüncü oyunda 4 yoldaşında böyle etkileşim var. Üçüncü oyunu oynarken görürsün. Diğerleri yalnız ya sen, ya hiç şeklinde takılıyor.

Hocam yani eklenebilir böyle şeyler. Baldur's Gate 3'te vardır sanırım, oynamadım hiç. Bir ara satın alacağım. Dragon Age Origins'te vardı sanırım da karakterimizi sadece tek oyun kontrol ediyoruz. Save aktarımı var da ama gene de ilk oyundaki karakter görünmüyor. Anca ilk oyundaki NPC'lerle karşılaşırsak onlar bir iki şey anlatıyor.

Witcher'da da ahlaki seçimler vardır sanırım. Üçüncü oyunu oynamadım. Şu an ikinci oyundayım da.

Bu arada hocam gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Greedfall 1-2 oyunları çıkmış. Efsane değiller ama güzel bir RPG deneyimi sunuyor. Romance de var. Yarıda bıraktım. Steam'den satın alacağım. Lakin oynanış olarak iyi bir oyun değil. Efsane değil ama oynanır gene de. :)

Ou bilmem de hocam ne Witcher ne de BG3 bu romance kalitesine yetişebilir. BG3'te ortada bir sebep yokken shadowheart ağzımın içine düşecek gibi tavırları vardı hoşuma gimedi benim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı