Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Vallahi ne diyeyim beni askere almadıkları için o konuda daha rahattım. Kalple ilgili rahatsız olduğum için çürük yazmışlardı.
O dönemi bilmiyorum da şimdi gitmediğiniz iyi olmuş. Psikolojim o kadar bozuldu ki iyileşmek için bilgisayar satın alıp oyunlara dönmek zorunda kaldım. Terapi olarak oyunları kullanıyorum.
Enerjimi toplayayım. Kilo verirken beni oyalasın diye :)

O dönemi bilmiyorum da şimdi gitmediğiniz iyi olmuş. Psikolojim o kadar bozuldu ki iyileşmek için bilgisayar satın alıp oyunlara dönmek zorunda kaldım. Terapi olarak oyunları kullanıyorum.
Enerjimi toplayayım. Kilo verirken beni oyalasın diye :)

Miranda'yı editör ile bir sevgili yapayım ilk tanışmada ne yapıyor diye ya o da geldi aklımı çeldi oldu mu sana aynı anda 4 save ile oynamak. :D

@TogimelonH24 Arkadaş aria görevi ne uzunmuş be 1 saatimi aldı yahu. :D

Son düzenleme:
Miranda'yı editör ile bir sevgili yapayım ilk tanışmada ne yapıyor diye ya o da geldi aklımı çeldi oldu mu sana aynı anda 4 save ile oynamak. :D

@TogimelonH24 Arkadaş aria görevi ne uzunmuş be 1 saatimi aldı yahu. :D
Mass Effect oyunları çok uzun değiller hocam zaten yani orta zorlukta oynarsanız 20-25 saatte bitiyorlar. Lakin ben internette 40 saatte bitiren insanlar gördüm. Çünkü zorluk seviyesini arttırmışlar. Bende max zorlukta oynayacağım. Eğlenceli oluyor. Denemiştim.

ELDEN RİNG, Code Vein, Aİ Limit, Remnant oynamış adamım bana koymaz!

Mass Effect oyunları çok uzun değiller hocam zaten yani orta zorlukta oynarsanız 20-25 saatte bitiyorlar. Lakin ben internette 40 saatte bitiren insanlar gördüm. Çünkü zorluk seviyesini arttırmışlar. Bende Max zorlukta oynayacağım. Eğlenceli oluyor. Denemiştim.

Elden Ring, code vein, AI limit, remnant oynamış adamım bana koymaz!

Airia görevi uzun yahu en kolay bile gitsen en az 45 dakikanı alıyor o da speedrun yaparsan. Bende oyun 45 saati geçti ilk oyununu pas geçmeme rağmen.

Airia görevi uzun yahu en kolay bile gitsen en az 45 dakikanı alıyor o da speedrun yaparsan. Bende oyun 45 saati geçti ilk oyununu pas geçmeme rağmen.
Hocam zaten Legendary Edition 3 oyun ve 40 DLC'nin birleşimidir. Ben ilk oyunu 23 saatte bitirmiştim. :D

Full paket oynasan 60-90 saat arası sürebilir. :) Tabi benim gibi fantezi yaparsan 200 saat oynayabilirsin. :D

Hocam zaten legendary Edition 3 oyun ve 40 DLC'nin birleşi midir? Ben ilk oyunu 23 saatte bitirmiştim. :D

Full paket oynasan 60-90 saat arası sürebilir. :) tabii benim gibi fantezi yaparsan 200 saat oynayabilirsin. :D

Hem de ne fantezi aynı anda tüm romanceleri (ashleyin yerine feda ettiğimiz eleman hariç ondan gıcık kapıyorum) yapıyorum 200 saatte bitmez gibi. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı