Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bilmiyorum ki yoldaşlar kendi aralarında da sohbet edebiliyor. Sonuçta yaşayan bir dünyası var. Belki kıskandırıyordur. Gerçi o zaman ben tali ya da liara peşindeyimdir. 🤣

Modlamak kolay demişsin de nexus da gerekli bir program var orada şey demişler işte oyunun dosyalarını yedekleyin diye o yüzden modlamıyorum ya sorun olur mu sence modlasam.

@TogimelonH24 Ahahaha etiketlemeyeyim diye ismini değiştirmiş. :D

Şaka bir yana Liara mı Ashley mi karar veremiyorum ya. :D

Son düzenleme:
Modlamak kolay demişsin de nexus da gerekli bir program var orada şey demişler işte oyunun dosyalarını yedekleyin diye o yüzden modlamıyorum ya sorun olur mu sence modlasam.

@TogimelonH24 Ahahaha etiketlemeyeyim diye ismini değiştirmiş. :D

Şaka bir yana Liara mı Ashley mi karar veremiyorum ya. :D
Modlayın ya bir şey olmaz. Youtube da videoları var. Ben Mass Effect 1'de gezegen görevlerini yapılmış göstermek için mod yüklemiştim. :) Geçen sene yüklediğim için unuttum.

Modlayın ya bir şey olmaz. YouTube'da videoları var. Ben Mass Effect 1'de gezegen görevlerini yapılmış göstermek için mod yüklemiştim. :) geçen sene yüklediğim için unuttum.

Adamlar ciddi ciddi uyarıyorlar ya korkuyorum 100 gbyerim de yok tıka basa dolu ayrıca o modlar bırakılmış yıllar olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı