Master Yi rün dizilimi nasıl olmalı?

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
Master Yi yeni yeni öğreniyorum ama ölümcül tempo ile keskin sağnak arasında kararsız kaldım yapay zeka keskin sağnak daha çok iş yapar diyor ama internette de ölümcül tempo ile başka bir rün dizilimi veriyor. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?

Ölümcül tempo genellikle uzun süren TF'ler için kullanılır. Rakip takımda tank varsa ölümcül tempo almalısın fakat tam tersi rakip kırılgansa keskin sağanak ve ufak 1-2 zırh deşme itemi almalısın.

TR de en iyi master yi dünyada en iyi 2.master yi benim aynı zamanda tr chall sana şöyle anlatayım
eğer çok cc atacak seni bozmayacak çarlar varsa keskin sağanak rünü girip yuntal ebedi dominik kalkanyay ölümün dansı GENEL olarak çok iyi builddir kasarsan 3 atarsın fakat bu buildi oynarken daha çok dikkatli olmalısın çünkü fazlasıyla kırılgan q skillin daha hızlı döner bu buildde ve her seferinde q nu daha dikkatli kullanmalısın
diğer build ise mahvolmuş guinso genelde aklın sonu ful ad olsalar bile sıvışma veriyor bu baya değerli sonrasında karşıya göre off tank bi builde dönüştürmelisin bunu.

Master Yi yeni yeni öğreniyorum ama ölümcül tempo ile keskin sağnak arasında kararsız kaldım yapay zeka keskin sağnak daha çok iş yapar diyor ama internette de ölümcül tempo ile başka bir rün dizilimi veriyor. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?

Master Yi için YouTube'da Cowsep isimli kanala bakabilirsiniz.

TR de en iyi Master Yi dünyada en iyi 2.Master Yi benim aynı zamanda TR chall sana şöyle anlatayım
Eğer çok CC atacak seni bozmayacak çarlar varsa keskin sağanak rünü girip yuntal ebedi Dominik kalkanyay ölümün dansı GENEL olarak çok iyi Build'dir kasarsan 3 atarsın fakat bu Build'i oynarken daha çok dikkatli olmalısın çünkü fazlasıyla kırılgan Q skillin daha hızlı döner bu Build'de ve her seferinde Q nu daha dikkatli kullanmalısın
Diğer Build ise mahvolmuş guinso genelde aklın sonu ful ad olsalar bile sıvışma veriyor bu bayağı değerli sonrasında karşıya göre off tank bir Build'e dönüştürmelisin bunu.

Konuyla alakasız ama neden Zero LoL kanalına çıkmıyorsunuz? Master Yi izlemesi keyifli bir hero hem.

Konuyla alakasız ama neden Zero LoL kanalına çıkmıyorsunuz? Master Yi izlemesi keyifli bir hero hem.
Bana bir getirisi yok ayrıca içerikleri bana çok ezikçe geliyor rank 1 bilmem kaç gibi gösterilen kişilerde tr gibi kötü bir sunucuda bronz yani goblin hesap satın alıp düşük eloda hem oyun hemde winrate kasıp ben rank 1 oldum diyen kişiler o kanalı öğretici olarak kullanıyorsanız tavsiye etmem eğlence için izleyebilirsiniz videoda konuşan 2 kişiden de pek hazetmem biri tr gibi bir sunucuda diamond stuck diğeride onun biraz iyisi konuşma tarzları vs. olsun hiç beğenmediğim kişilik tipi.
cowsepte 1000 oyun üzeri kore master 50winrate otp master yi tabii ki senelerin otp adamı fakat iyi bir öğretici arıyorsanız sinerias biçilmiş kaftan euwest chall rank 6 master yi belveth viego ustası en çokta master yi otp sayılır.

TR de en iyi Master Yi dünyada en iyi 2.Master Yi benim aynı zamanda TR chall sana şöyle anlatayım.
Eğer çok CC atacak seni bozmayacak çarlar varsa keskin sağanak rünü girip yuntal ebedi Dominik kalkanyay ölümün dansı genel olarak çok iyi Build'dir kasarsan 3 atarsın fakat bu Build'i oynarken daha çok dikkatli olmalısın çünkü fazlasıyla kırılgan Q skillin daha hızlı döner bu Build'de ve her seferinde Q nu daha dikkatli kullanmalısın.
Diğer Build ise mahvolmuş guinso genelde aklın sonu ful ad olsalar bile sıvışma veriyor bu bayağı değerli sonrasında karşıya göre off tank bir Build'e dönüştürmelisin bunu.

Hocam öncelikle saygılar bayağı şaşalı bir Master Yi kariyeriniz varmış yeni gelen guncellemede son durak Master Yi'nin Q su ile Sinerji'li olmuş sizce alınmalı mı?

Hocam öncelikle saygılar bayağı şaşalı bir Master Yi kariyeriniz varmış yeni gelen guncellemede son durak Master Yi'nin Q su ile Sinerji'li olmuş sizce alınmalı mı?
Şimdi onu alacaksan ölümcül tempo girdiğin oyun alabilirsin keskin sağanağa gitmez mahvolmuş guinso yine şart ilk 2 item onu aldıktan sonra karşıda hiçbir ap vuran çar yoksa aklın sonu yerine alınabilir fakat böyle bi durumda sıvışman cok az olacağı için çünkü aklın sonu sıvışmada veriyor botu sıvışma botu tamamlaman gerekiyor coğu durumda sonra off tank gidebilirsin bazıları hem aklın sonu hem son durak alabiliyor fakat ben önermiyorum fazla kırılgan oluyor o son alacağı 2 off tank iteme ihtiyaç duyuyor master yi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı