MasterBox Lite 5 RGB Kasadaki RGB Fanların Işığı Nereye Takılmalı?

Makaleler
23
Yer
Antiocheia
Kasam Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB, anakartım MSI B350 PC Mate'dir.

Kasanın önünde gelen fanları Vatan'daki toplayan şahıs PSU'ya bağladığı için kontrolcü ile kullanıyordum.
Demin değiştirip anakarttaki JLED1 portuna taktım ve MSI Mystic Light yazılımı üzerinden "Extend LED" kısmından kontrol etmeye başladım ama bu sefer istediğim kadar efekt yok. Bunda sadece 2 mod var ama RGB kontrolcü ile tamamen kapatamıyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Çözüldü.
JLED1'den çıkarıp kontrolcüye geri bağladım. RGB fan kontrolcüyü kasadaki delikler vasıtasıyla dışarı koydum. Kontrolcünün gücünü keserek kapatabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasam Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB, anakartım MSI B350 PC Mate'dir.

Kasanın önünde gelen fanları Vatan'daki toplayan şahıs PSU'ya bağladığı için kontrolcü ile kullanıyordum.
Demin değiştirip anakarttaki JLED1 portuna taktım ve MSI Mystic Light yazılımı üzerinden "Extend LED" kısmından kontrol etmeye başladım ama bu sefer istediğim kadar efekt yok. Bunda sadece 2 mod var ama RGB kontrolcü ile tamamen kapatamıyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Çözüldü.
JLED1'den çıkarıp kontrolcüye geri bağladım. RGB fan kontrolcüyü kasadaki delikler vasıtasıyla dışarı koydum. Kontrolcünün gücünü keserek kapatabiliyorum.
Hatırladığıma göre Cooler Master'ın özel yazılımı vardı bu fanlara özgü. Oradan bütün kontrolü ele alabileceğinizi düşünüyorum.

Hatırladığıma göre Cooler Master'ın özel yazılımı vardı bu fanlara özgü. Oradan bütün kontrolü ele alabileceğinizi düşünüyorum.
Şu an RGB'leri kontrolcüye, 2 tanesinin gücü anakarta, 1 tanesinin güçü PSU'ya bağlı.
Kontrolcüyü dışarı sarkıtıp kapatmak istediğimde bağlantıyı kesmek aklıma gelmemişti, geldi, yaptım.
Şöyle bir şey:
baglantı.png

"Paint skills"

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı