ztKK99
Kilopat
- Makaleler
- 2
İnternet sitelerin de mi?İninal'i kullanmayı bırak bence. Büyük ihtimalle gittiğin çoğu yerde kart kalmadı diye bulamayacaksın.
İnternet sitelerin de mi?İninal'i kullanmayı bırak bence. Büyük ihtimalle gittiğin çoğu yerde kart kalmadı diye bulamayacaksın.
İninal'i kullanmayı bırak bence. Büyük ihtimalle gittiğin çoğu yerde kart kalmadı diye bulamayacaksın.
İnternetten alsamKullanmayı bırakmasına gerek yok bence. Yeniden geldiğinde alır. Harbiden bende arkadaşıma yenisini ararken gezmediğimiz yer kalmadı ŞOK'a gittik, Teknosa'ya gittik Migros'a gittik ama hiçbir yerde yoktu.
İnternetten ücretsiz alınabiliyordu, neden o kadar uğraştınız ki ?Kullanmayı bırakmasına gerek yok bence. Yeniden geldiğinde alır. Harbiden bende arkadaşıma yenisini ararken gezmediğimiz yer kalmadı ŞOK'a gittik, Teknosa'ya gittik Migros'a gittik ama hiçbir yerde yoktu.
Şu an sanal kart oluşturdum ama bakiyem 0 TLİnternetten ücretsiz alınabiliyordu, neden o kadar uğraştınız ki ?
Hepsiburada'dan baktım stok var sanırım. İninal Kart Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Alİnternet sitelerin de mi?
Demek ki belirli bir süre için ücretsizmiş. Ancak yine de para ödeyerek internetten alabilirsin.Şu an sanal kart oluşturdum ama bakiyem 0 TL
İnternetten ücretsiz alınabiliyordu, neden o kadar uğraştınız ki ?
Bu kartlar bana lazım çünkü Vakıf Bank Burs kartım var ama internetten alışverişe kapalıHepsiburada'dan baktım stok var sanırım. İninal Kart Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Elden almak istersen çoğu yerde olmuyor yani boşuna gitmiş oluyorsun. Ben de kullanıyorum sonra banka kartına geçtim.
Sanal kart oluşturmana gerek yok aslında. İnternet veya cep telefonu uygulaması üzerinden giriş yaptığında normal kartının yanında bir tane de kendiliğinden oluşturulmuş olan içinde 5 TL yüklü bir sanal kartın olması gerekiyor.Şu an sanal kart oluşturdum ama bakiyem 0 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.