Papara vs Mastercard vs ininal

Papara al ıninal'e bulaşma. Kartta para varsa İninal her ay 2TL keser. Para yükleyeyim desen yine komisyon alıyor. Papara'da ayrıca cashback var ve komisyon sıkıntısı yok.

Sizde nasıl ücret kesmiyor? Ben her bir şey yaptığımda ücret kesimi yapıyor.
Dediğim gibi aylık 2₺ dışında bir masrafı olmuyor benim için. Yaptığım işlemler;
  • Fatura ödeme işlemleri,
  • Online servis abonelikleri (Netflix, Spotify vs.)
  • Gündelik pos alışverişleri.
  • Online alışverişler.
  • İstanbul Kart yüklemeleri.
Bu işlemler zaten ücretsiz işlemler. Para transferi falan yapmıyorum. O yüzden aylık 2₺ için de bütün vermiş olduğum kart bilgilerini baştan ayarlayamam diye gözümde çok da büyütmüyorum.

Mastercard bir kart değil ki, Visa ve Mastercard dünyada en çok kullanılan ödeme sistemleridir. Papara ve Tosla Mastercard, İninal Visa kullanır.
Bilmiyordum ve kararımı verdim papara alıcam
Hocam bir sorum var şimdi bu. Papara'nın kartı neye bağlı yani demek istediğim ininal Visa'ya bağlı o mantık bu papayada neye bağlı internetten bir şey alacağım diyelim kart seçme yerine geldim orada Papara yazmıyıcak doğal olarak ne yazacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyordum ve kararımı verdim Papara alacağım.
Hocam bir sorum var şimdi bu. Papara'nın kartı neye bağlı yani demek istediğim ininal Visa'ya bağlı o mantık bu papayada neye bağlı internetten bir şey alacağım diyelim kart seçme yerine geldim orada Papara yazmıyıcak doğal olarak ne yazacak?

Mastercard ama artık bazı kartları da Visa olarak basılıyor galiba öyle bir şey görmüştüm. Ama sorun olacağını zannetmiyorum zaten kartın üzerinde ya Visa ya da Mastercard logosu olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı