Mastürbasyon yapmayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşın 16 kardeşim, üzmek gibi olmasın ama bu yaşlarda çoğu ilişki kalıcı olmuyor. Üniversiteye gittiğinde ne demek istediğimi anlarsın.
Lise'de başlayıp evlenmeye kadar giden ilişkiler biliyorum. Kuzenim gibi her 6 ayda düzenli olarak sevgili değiştirenleride biliyorum. 🤣 O yüzden yaşamadan bilemeyeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya bakacağım.
Dostum bilimsel olarak zararlı olup olmadığını anlarsan kendini daha iyi motive edersin bırakma konusunda. Bu doğrultuda bu youtube kanalının masturbasyon ile ilgili videolarını izlemeni tavsiye ederim.
İzleyeceğim teşekkürler.

Hocam mastürbasyon normal ve sağlıklıdır. Ergenlik döneminde olduğunu da varsayarsak rahatça asılabilirsin. Günde 5 kere yapanları tanıyorum ben. 😅

Hocam günde 5 kere de çok ağrılıdır ve zordur be. Ben 2 kere yapınca ağrı oluyor. 5 kere yapanda hiç mi ağrı olmuyor? :D

Hocam bende bi ara çok yapıyordum. Bir ara bende bırakmak istedim ama olmuyor. Bende bisiklet sürüyorum, telefondan oyun oynuyorum ve daha çok ailemin yanında takılıyorum ve bu yaptıklarım sayesinde baya azalttım. Sizede öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı