Hayır.Haz almak için yapılıyor ve yapana saygım var ama yine de faydasından çok zararı var. Erken boşalmaya, vitamin ve enerji kaybına ve ilişki sırasında kuşun kalkmamasına sebep olabiliyor.
Hayır.Haz almak için yapılıyor ve yapana saygım var ama yine de faydasından çok zararı var. Erken boşalmaya, vitamin ve enerji kaybına ve ilişki sırasında kuşun kalkmamasına sebep olabiliyor.
Spermde vitamin var.Değil. Vitamin ve enerji kaybı yaşanmakta. İsterseniz araştırma yapabilirsiniz. Vücut kendisi uykuda yapıyor gerekeni. Bırakmak iyidir.
Spermde vitamin var.
Onun için aile efradım görmesin diye bir ton çabalamak gizlemek zorunda kalıyorum yataktaki ıslaklığı. İşedim sansınlar daha iyiVücut kendisi uykuda yapıyor gerekeni.
Onun için aile efradım görmesin diye bir ton çabalamak gizlemek zorunda kalıyorum yataktaki ıslaklığı. İşedim sansınlar daha iyi
Kardeşim normal diye herşeyi açığa mı vuralım. Bu kadar geniş olmaya gerek yok. Saygı ve utanma duygusu olan her birey, bi tür şeyleri görmesinler diye çabalar.Aileniz bu olayı normal karşılamıyorsa ben ne yapayım? Normal bir olay bu. Mastürbasyondan daha faydalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.