Mastürbasyonu nasıl bırakırım?

herhangi_birisi

Yoctopat
Daha fazla  
Konu basliginda oldugu gibi harama bakmayı ve masturbasyonu nasıl bırakabilirim? Siz brakabildiniz mi? Artık kendimi çok kötü hissediyorum. YKS çalışıyorum ve kötü bir sıralama yapmaktan korkuyorum. Boy abdesti bile alırken aklıma kötü şeyler geliyor. Max 5 gün dayanıyorum sonra yine oluyor. Bir de babam beni namaza çağırınca mecbur abdestsiz bir şekilde gittim. Söyleyemedim. Çok utandım. Bırakmak için her şeyi yaptım ama olmuyor. Yardım edin.

Sağlıklı bir erkeğin mastürbasyonu bırakması imkansız bence, haftada 1 kere yaparsanız bir sorun çıkarmaz.

"Harama" bakmadan yapma izni verin kendinize. Örneğin bugün hiçbir şeye bakmadan mastürbasyon yapın. Bunu her gün yapın bir yerden sonra bir şeye bakmadan da yapabilir hâle geleceksiniz. Zaten bu da yapma sıklığınızı düşürmeye başlayacak. Ayrıca evde uzun süre kalmayın, hiçbir işiniz yoksa bile dışarı çıkıp hava alın.

Instagram, TikTok, Twitter vs. girme bence.

Öncelikle sakin oluyorsun sınav senen olduğunu söylemişsin ve bırakmadığını söylemişsin demek ki boşta vaktin oluyor o yüzden aklın kayıyor öncelikle boşta vaktin olmamalı kendini sürekli meşgul etmelisin boşlukta kaldinmi iradene hakim olamadığın için gene yapacaksin bu yüzden bos kalmaman lazım ne yapabilirim dersen elinden geldiğince derse yüklenmeni tavsiye ederim genelde evde masturbasyon yaptığını varsayarak evden uzaklaşmani tavsiye ederim örnek olarak günde 3 saat ders çalışıyorsan 5 saate çıkar evde çalışma kütüphaneye git hem sosyallesmis olursun hem değişiklik olur kısaca ortamini değiştirmen lazım ve kendine boş vakit birakmamalisin spora baslamayi önerirdim ama sınav senen olduğu için mantıklı olmaz başka ne yapabilirim dersen interneti güvenli moda alabilirsin telefonuna şifre sistemi kurup VPN uygulamalarini indirmeyi ya da kullanmayı engelleyebilirsin, sosyal medyadan olabildiğince uzak kalmaya çalış çünkü aşırı derecede seni tetikliyor kullandığın sosyal medya uygulamalarinda ayarlarindan hassas içerik göster ayarını az hassas içerik göstere çekebilirsin daha sonra cinsel içerikli paylasim gördüğünde 3 nokta tuşuna basıp ilgilenmiyorum diye işaretleyebilirsin bu şekilde sosyal medyada daha az cinsel içerik karşına çıkar.

Buraya yazabilecegim daha tonla şey var hobi edinmek olur kendini daha fazla nasıl kısıtlarsin onlar olur ama en önemlisi senin gerçekten bunu istemen eğer gerçekten bırakmak istiyorsan kendi iradeni inşa edip bunu başarabilirsin tek seferde başarmak imkansiz gibi bir şey ilk önce en başta dediğin gibi 5 günde 1 yapmaya kadar indir ama kendini 5 güne şartlama atıyorum 4. günde yarın 5. gün yarın çekeceğim sonunda deme 5. gün geldiğinde gercekten kendini durduramiyacak hale geldiğinde yap demek istediğimi kendini günlere odaklayip çekeceğini günleri sayma ilk önce 5 günde 1'den başla 1 ay sonra 1 haftada 1'e indir daha sonraki ay 10 günde 1 daha sonraki ay 2 haftada 1'e indir istersen bu şekilde tamamende bırakabilirsin ya da bu limiti ayda 1 kez yapmaya kadar düşüp kontrollü şekilde gerçekten zevk alarak ayda 1 kez yapabilirsin tamamen sana kalmış.

Son düzenleme:
Sizi ne mastürbasyona itiyosa onu bırakın.

Mastürbasyonu bırakmak için 2 seçeneğin var. Ya düzenli cinsel ilişkin olacak ya da rüyalanacaksın. Cinsel ilişki ihtimali şu anda yok zaten, rüyalanmak da mastürbasyondan beter. Mastürbasyon yaparken hiçbir şey izleme. 5 gün dayanabiliyorsan 5 gün dayan hiçbir şey izlemeden yap. Zamanla azalır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…