Ksilorot
Femtopat
Daha fazla
Hocam benim kastettiğim de tam olarak o değildi zaten haftada 2 ya da 3 kere yapın derken demek istediğim bunun sağlıklı olması mastürbasyonu gerçekten ortamından kafasının içine kafasının içinden kavrayış şekline kadar her şeyiyle doğru yapan ve bunu duygusal bağlarıyla doğru bir şekilde besleyen bir insana zaten her gün her gün bu istek gelmez yaklaşık 3 ya da 4 günde bir gelir tıpkı bende ve bir arkadaşımda olduğu gibi şu konuda çok haklısınız sadece iki kez yapıyor fakat her gün her gün kendisine bu istek geliyorsa orada büyük bir sıkıntı vardır yaİkinizin söylediği de yanlış masturbasyonu bir süreye koyarak yapmak size bir şey kazandırmaz 2 haftada 1 yapayım haftada 1 yapayım gibi düzene koyup masturbasyon yapmak? Şu şekilde yapıp için gun sayan insanlar var, gün sayıyor o yaptığı masturbasyonuda 2 dk içinde yapıyor sonuç gene zarar, olay sadece haftada, ayda kaç kere yaptığınız değil nasıl yaptığınız ilk arkadaşın dediği gibi ilk olarakgibi siteleri kullanmayi birakmak ve sosyal medyadanda olabildiğince uzak durmak çünkü hem bu site size sınırsız seçenek sunup durmadan devam etmenizi sağlıyor öbür sosyal medya platformlarida cinsel icerikler barındırdığı için sürekli tetikleniyorsunuz sonuç olarak işin içinden çıkılmiyor ilk olarak düzenli masturbasyon yapmayı öğrenip sosyal medyadaki cinsel içeriklerden kaçınmak gerek daha sonra
bu gibi siteleri kullanmayı bırakıp yaptığınız masturbasyonu kontrollü ve düzenli yapmanız gerekli nefesinizi bile kontrol etmeden yaptığınız masturbasyon isterseniz haftada 1 olsun istersiniz ayda 1 olsun gene yararı olmayacak çünkü düzgün yapmıyorsun bir kere. İşin özü bana kalırsa gerçekten canının istediği zamanda kontrollü şekilde yapmalısın masturbasyonu, hayattan kaçmak için kullanırsan en başından kaybedersin zaten.
(Anlattıklarım ya da yazdıklarım sadece basit kısa bir anlatım işin içine girsek hormonsal olarak da psikolojik olarak da cok zararlı. En mantıklısı yaşınız yetiyorsa bir ilişki edinip partnerinizle birlikte cinsel ilişki yaşamanız.) Eğer yaşınız yetmiyorsa da genç yaştaysanız da yukarıda dediğim gibi düzgün şekilde masturbasyon yapmanız.