Cingöz Recai
Hectopat
Telefonun bootloader kilidinin açık olması lazım değil mi?Atabilirsiniz tabii ki. Bende bu şekilde attım hocam.
Telefonun bootloader kilidinin açık olması lazım değil mi?Atabilirsiniz tabii ki. Bende bu şekilde attım hocam.
Telefonun Bootloader kilidinin açık olması lazım değil mi?
Ben kendim denedim sorunsuz iniyor hocam. Sizin internette bir sorun olmasın?
3-5 dakika bekleyin olmazsa söyleyin ben size yeni link atarım bulursam.
@Averasia
Hocam bunu deneyin bir de:
Huawei Mate 10 Lite RNE-L01 HLRCF Rhone-L01 8.0.0.334(C781CUSTC781D1) Firmware 8.0.0 r1 EMUI8.0 05014VUQ [androidhost.ru].zip - AndroidHost.RU
Download file - Huawei Mate 10 Lite RNE-L01 HLRCF Rhone-L01 8.0.0.334(C781CUSTC781D1) Firmware 8.0.0 r1 EMUI8.0 05014VUQ [androidhost.ru].zipandroidhost.ru
İndiriyorum şimdi.
Hocam bir de sp flash Tool'u açtım telefonuda bağladım ama herhangi bir şey olmadı sol tarafta model numarası vb. birşeyde çıkmadı.
İndiriyorum şimdi.
Hocam bir de sp flash Tool'u açtım telefonuda bağladım ama herhangi bir şey olmadı sol tarafta model numarası vb. birşeyde çıkmadı.
Sp flash tool MediaTek işlemcili telefonlar için kullanılıyor. Telefon açık iken hafıza kartı ile yükleme yöntemi dışında bir de HiSuite'e ile yükleme var bunların dışında profesyonel araçlar olmadan yazılım yükleyemezsiniz.
Yani sp flash tool ile yazılım yükleyemez miyim?
HiSuite'e ile denedim telefonu HiSuite'in görmesi için gerekn arayüze aldım ama HiSuite'e telefonu görmedi.
Telefoncuyada götürmüş ama giremedim yapamadım vs. demişler.
Peki hangi uygulama ile yazılımı yükleyebilirim?SP flash tool MediaTek işlemcili cihazlar için.
@Averasia
Hocam bunu deneyin bir de:
Huawei Mate 10 Lite RNE-L01 HLRCF Rhone-L01 8.0.0.334(C781CUSTC781D1) Firmware 8.0.0 r1 EMUI8.0 05014VUQ [androidhost.ru].zip - AndroidHost.RU
Download file - Huawei Mate 10 Lite RNE-L01 HLRCF Rhone-L01 8.0.0.334(C781CUSTC781D1) Firmware 8.0.0 r1 EMUI8.0 05014VUQ [androidhost.ru].zipandroidhost.ru
Peki hangi uygulama ile yazılımı yükleyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.