Mate 20 Lite alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ulas0909

Hectopat
Benim telefonum 1 ay KVK'da kaldı ve tamir edilemeyince iade kağıdı aldım. Elimde 1500 TL telefonun parası var ve en fazla 1000 TL daha koyabilirim. Huawei Mate 20 Lite 64 GB; Teknosa, MediaMarkt, Vatan gibi mağazalarda 2700 TL iken Hepsi burada, Gitti gidiyorda falan 2400 TL aralarında herhangi bir fark var mı? Eğer yoksa ben Mate 20 Lite almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa açığım. Mate 20 Lite kullananlarda yorum atarsa sevinirim.

Mi 8 lite öneririm.
Ya da biraz bekleyip Redmi Note 7 alabilirsin.

Satıcısı : hepsiburada olan mate 20 lite lardan alabilirsin sorun olacağını zannetmiyorum.zira yakın bir zamanda bende alacağım..

Benim telefonum 1 ay KVK'da kaldı ve tamir edilemeyince iade kağıdı aldım. Elimde 1500 TL telefonun parası var ve en fazla 1000 TL daha koyabilirim. Huawei Mate 20 Lite 64 GB; Teknosa, MediaMarkt, Vatan gibi mağazalarda 2700 TL iken Hepsi burada, Gitti gidiyorda falan 2400 TL aralarında herhangi bir fark var mı? Eğer yoksa ben Mate 20 Lite almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa açığım. Mate 20 Lite kullananlarda yorum atarsa sevinirim.
2400 TL ve satıcı HEPSİBURADA ise alabilirsiniz gayet güzel telefondur Mİ 8 LİTE' da gayet güzel telefondur eğer 2500 TL civarına Mİ 8 bulursanız onu alın.
eğer arttırsanız kaçırmayın derim.
64 gb model ile arasında sadece 50 TL var.
MATE 20 lite 2200 TL.

3 aydır Mate 20 lite kullanıyorum. Şu ana kadar beni üzdüğünü görmedim. Kamera kalitesi güzel. Performans anlamında da beni üzmüyor. Kısacası verdiğin paraya değecek bir telefon.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı