Mate 20 Lite vs Xiaomi Mi 8

☪ İ.E.C ☪

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda bu iki modelden birini alacağım kullanan veya 2 modeli de gören deneyen varsa yazabilir mi ?

Gönlüm MATE 20 LİTE'dan yana fakat Mİ 8 sanki daha iyiymiş gibi duruyor karar veremedim. (Mi8 alınırsa ithalatçi garantili alacağım garantisi sorunlu diyen çok var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Mi8 tabiki işelemci ve ram olarak önde. Kamera ve batarya çok daha önemli derse Mate 20 Lite alabilirsin. Bilgilerin doğruluğunu buradan kontrok edebilirsin.
Xiaomi Mi 8 (64 GB) - Huawei Mate 20 Lite Karşılaştırması - Epey
Mate daha çok hoşuma gidiyor ama video izlerken falan ekrandan kırpma gibi bir durum varmı twitch uygulamasında örnek olarak tam ekran mı izletiyor kesiyor mu ? Birde ekran genişliği olarak mi 8 daha mı geniş yoksa göze mi öyle geliyor ?

İkisi kıyaslanabilir bir segmentte değil. Açık ara mi8 modeli önde. Sadece karşılaştırabileceğimiz kısım tasarım ve belkide kamera olur. Tercihim mi8 modeli olurdu.

İkisi kıyaslanabilir bir segmentte değil. Açık ara mi8 modeli önde. Sadece karşılaştırabileceğimiz kısım tasarım ve belkide kamera olur. Tercihim mi8 modeli olurdu.
Fiyat farkları da malesef farklı segmentte, en az 1000 tl oynuyor arada 1000 tl fazla vermek için bir sebep var mı onu merak ediyorum sadece.

Fiyat farkları da malesef farklı segmentte, en az 1000 tl oynuyor arada 1000 tl fazla vermek için bir sebep var mı onu merak ediyorum sadece.
Hocam aralarında 500 TL var ve değer XİOAMİ Mİ 8 kullanıcısıyım. öneririm, o fiyata alabileceğiniz. en iyi telefonlardan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı