Matematiği sıfır olan birisi ne yapmalı?

YigitXS

Hectopat
Katılım
19 Mart 2021
Mesajlar
1.870
Çözümler
7
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selam, benim matematik 0 dönem başında sıfırdan matematik kitapları alarak sınav zamanına kadar iyice kavramak istedim ama daha 2 gün önce çözdüğüm konuları unutuyorum. Ben de şöyle düşündüm atıyorum 2022-2021 TYT AYT'de çıkmış sorulara bakacağım video çözümlerini izleyeceğim. Test kitabında atıyorum X tipinde soru var ben X tipi sorular nasıl çözülür bunun videolarını izleyeceğim yöntemini öğrenip aynı gün içinde bir sürü X tipi soru çözeceğim böyle böyle matematiğe hazırlanmak istiyorum sizce mantıklı mı? Başka öneriniz var mı?
 
Matematik 0 aldıysan alınma ama vasat bir öğrencisin yapabileceğin şeyler bütçen varsa matematik özel ders al bütçen yoksa sana Rehber Matematik kanalını öneririm.
 
Kolay sorulardan başlayıp sık soru çözersen halledersin, konu çalış ama daha çok soru çöz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu bilmenizi isterim ki matematik belirleyici derstir, matematiği yapabilen genellikle öne geçer. Atıyorum biyolojiye 1 saat çalışıyorsanız matematiğe 3 saat çalısmalısınız.

Matematik olmadan hangi bölümleri okuyabilirim?
İş imkanı çok yok, okuma hayalinizde ciddiyseniz matematiği yapmalısınız.
 
Boşuna moralinizi bozmayın. Antrenmanlarla Matematik serisini alın çözün. İlk kitabı video falan izlemeden tek başınıza halledin. Sonraki kitapları videolar da izleyerek çözün. Hallolacaktır. 0 çekmektense 20-30 çekersiniz. Daha çok çalışırsanız belki 30'u da aşarsınız.
 

Geri
Yukarı