Matematik nasıl yapılır?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Arkadaşlar merhaba fen ve Türkçem 15 net altına düşmüyor cuma girdiğim denemede 16 net Türkçe 17 net fen yaptım ama matematik 3 ve 8 net arası nasıl arttırırım?
Fenomen 8A, KVA İlk Adımlar, Güçlendiren Soru Bankası, Formula 1 var şu an.
Bir de matematik için Premaster nasıldır? Soru yapamıyorum açıklayarak anlatıyor sonra soru veriyor işime yarar mı?

Arkadaşlar merhaba fen ve Türkçem 15 net altına düşmüyor cuma girdiğim denemede 16 net Türkçe 17 net fen yaptım ama matematik 3 ve 8 net arası nasıl arttırırım?
Bir de matematik için Premaster nasıldır? Soru yapamıyorum açıklayarak anlatıyor sonra soru veriyor işime yarar mı?
ortaokul cok önemli degil dostum kötü liseye gitsen bile ortamına takılmazsan iyi liseye yerleşirsin çok takma lgsyi sorun için test çöz baktın 20 soruda 8 doğru 12 yanlıs yanlıslara bak tekrar cöz cözemezsen onun konu anlatımını dinleyip üstüne git sonra tekrar çöz bunu yapa yapa her konuyu rahat yaparsın

ortaokul cok önemli degil dostum kötü liseye gitsen bile ortamına takılmazsan iyi liseye yerleşirsin çok takma lgsyi sorun için test çöz baktın 20 soruda 8 doğru 12 yanlıs yanlıslara bak tekrar cöz cözemezsen onun konu anlatımını dinleyip üstüne git sonra tekrar çöz bunu yapa yapa her konuyu rahat yaparsın
iyi üniversiteye*

Matematik dışındaki derslerde konular genellikle birbirinden bağımsız olduğu için eksikler hızlıca kapanabilir fakat matematik öyle değildir. Temel matematik konularında eksiğin varsa önce onları halletmeni öneririm. 🙌

Hız yayınlarının temel soru bankasını al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı