O zaman bilgisayarını böyle kaldırırlar işte. Bir de evet diyor. Ben utandım valla. Bilgisayar yüzünden ders çalışmadığın o kadar belli ki. Bilgisayarı kaldırsalar belki de notların düzelecekte senin haberin yok. Umarım kaldırırlar.
Hocam bu sınavdan her türlü kötü alacaksın sınavdan sonra matematiğe çalış, aç ortaokul konularından başla ama ben yatacağım her zaman 0 alacağım BİM kasiyeri olacağım diyorsan onu da olabilirsin.
Hocam ben zaten meslek lisesine gidiyorum, üniversite sınavınıda girmeyeceğim. Diğer derslerimde iyi sınıfta kalmam, fakat matematikten çok kötü yapacağım ve PC gidecek, bundan korkuyorum.
Matematiğe hiç kafam basmıyor, çarpmayı bile bilmiyorum. Yarın matematik yazılı sınavı var ve hoca tüm soruları klasik soracakmış. Annem 50 altında not alırsan bilgisayarını kaldırırım dedi ve şu an boş boş ne yapacağımı düşünüyorum. 9. sınıfım.
Hocam ben zaten meslek lisesine gidiyorum, üniversite sınavınıda girmeyeceğim. Diğer derslerimde iyi sınıfta kalmam, fakat matematikten çok kötü yapacağım ve PC gidecek, bundan korkuyorum.
Madem meslek lisesinde okuyorsunuz ve üniversite sınavına girmeyeceksiniz neden bu kadar beklenti var üzerinizde? O notların yararlı olduğu günler ortaokulda kaldı malesef.
Madem meslek lisesinde okuyorsunuz ve üniversite sınavına girmeyeceksiniz neden bu kadar beklenti var üzerinizde? O notların yararlı olduğu günler ortaokulda kaldı maalesef.