Matematik sınavından 0 alacağım ne yapmalıyım?

Hocam ben zaten meslek lisesine gidiyorum, üniversite sınavınıda girmeyeceğim. Diğer derslerimde iyi sınıfta kalmam, fakat matematikten çok kötü yapacağım ve PC gidecek, bundan korkuyorum.

Ohoooo. O zaman siz baştan okumayın hocam boşverin. Oturun ailenizle konuşun bu durumu. Bu düşünce yapısıyla günde 25 saat çalışsanız da boş.

Sabaha kadar 4 işlem çalış anca öğrenirsin.

Hocam ben zaten meslek lisesine gidiyorum, üniversite sınavınıda girmeyeceğim. Diğer derslerimde iyi sınıfta kalmam, fakat matematikten çok kötü yapacağım ve PC gidecek, bundan korkuyorum.
Madem meslek lisesinde okuyorsunuz ve üniversite sınavına girmeyeceksiniz neden bu kadar beklenti var üzerinizde? O notların yararlı olduğu günler ortaokulda kaldı malesef.

Verilen rakamları yan yana yaz çarp, topla veya çıkar bir şeyler yap belki gidişata puan falan verir 20 puandan fazlası çıkmaz oda insaflı davranırsa.

Madem meslek lisesinde okuyorsunuz ve üniversite sınavına girmeyeceksiniz neden bu kadar beklenti var üzerinizde? O notların yararlı olduğu günler ortaokulda kaldı maalesef.

Bilmiyorum, ailem çok baskıcı. Matematik dışındaki diğer derslerim iyi fakat matematik sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…