Matematik sınavından 0 alacağım ne yapmalıyım?

Notuna 0 girilirse disiplin kuruluna sevk ediliyorsun yanlış hatirlamiyorsam. O yuzden ogretmeninden rica et biraz insafli davransin.

YouTube'da sabaha kadar ders notlarina vs. bak.
Hocam 0 zaten girilemiyor E-Okul reddediyor. 1 ile 100 arası (100 ve 1 dahil) değer girebiliyorsunuz.

Bilmiyorum, ailem çok baskıcı. Matematik dışındaki diğer derslerim iyi fakat matematik sıfır.
Bence bugün boyunca çalışın. İnanın bana birkaç işlem bilsen bile 50 alırsın. Ben 11.sınıfım 30 aldım. Hatta 11.sınıfım ve ilk defa bilgisayarım oldu. Bence bilgidayarsız da dyaanabilirsin. Eğer 50 altı alırsan hocanın gözüne girmeye başla derim. Sana sözlüde yardımcı olur .

0 almazsın ismini yaz 5 veriyor zaten hiçbir şey yapamazsan klasik olacak demişsin sorunun aynısını kağıda yaz 10 falan alırsın yeter sana.

Matematiğe kafam basmıyor diye bir şey yok. Bari şu geceyi değerlendir. Mantık kümeler basit konu zaten. Ondan sonra "Antrenmanlarla Matematik" al ve matematiğe sıfırdan başlangıç yap.

Hocam bu geometrinin en temeli üçgenler mi oluyor? Daha sonra yamuk dörtgen vs.

Hocam gidin 4 işlem öğrenin yeter mantık zaten sözel gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…