(5-1).3 buradan A seçeneği geliyor. C şıkkını bulamayız.Cevap anahtarı C diyor. Ben a ile C arasında kaldım.
2 3 ve 4 var.
Şart. Üstüne sadece 1 kez kullanmak gerekiyor. C hiçbir türlü gelmiyor.C şıkkı ile bütün sayıları kullanamıyoruz. Soruda 3 sayıyı da kullanmamız şart mı?
Yardım etmeyi isterim de akşamın şu saatinde TYT Mat inanılmaz kafa yoruyor. Uğraşayım dönerim.Yapamadığım başka soruları da atıyorum arkadaşlar. Yardım etmek isteyen olursa.
C şıkkı ile bütün sayıları kullanamıyoruz. Soruda 3 sayıyı da kullanmamız şart mı?
B ve C çift, A tek. Cevap 1 ve 3 olmalı.Yapamadığım başka soruları da atıyorum arkadaşlar. Yardım etmek isteyen olursa.
Çözümü böyle. İçinden çıkamıyorsun taraf tarafa toplayabilirsin. Oradan paranteze alıp yürürsün. Soruların için ayrı konu açabilirsin bu arada hem konu içi kalabalık da artmamış olur.Evet. Her rakam bir defa kullanılmalı diyor.
Çözümü böyle. İçinden çıkamıyorsun taraf tarafa toplayabilirsin. Oradan paranteze alıp yürürsün. Soruların için ayrı konu açabilirsin bu arada hem konu içi kalabalık da artmamış olur.
Bir şey olmaz çekinmeden açabilirsin. Bu bölüm sorular için var zaten soru atmaya da çekineceksek.Teşekkür ederim anladım. Çok konu açarım öylede soruların videosu yokmuş. Bazılarını açarım.
Attığınızda beni etiketlerseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Teşekkür ederim anladım. Çok konu açarım öylede soruların videosu yokmuş. Bazılarını açarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.