Matematik temeli nasıl alınır?

Matematik için algoritma becerisi gerekir bence. Eğer zamanın varsa satranç oyna. Satranç sana sahip olduğun bilgileri doğru bir şekilde kullanmayı yani sağlıklı düşünmeyi öğretir.

hem iyi satranç oynayıp hem de matematik temeli kötü birisini görmedim

Kaç nete ulaştınız acaba?

Benim temelim bu playlist e göre iyi olduğu için ben bıyıklı matematik ve ilyas güneş kullanıyorum. Şenol hocayı fonksiyonlar için kullanmıştım. Gerçekten temel bir anlatımı var, ancak biraz bile temeliniz varsa ilyas güneşe de bakabilirsin oda temelden alıyor. Beni soruyorsan da şu an geometri olmadan 20 civarında yapıyorum.

Matematik temelim yok. Rehber Matemetik'in bu videosunu yaptıktan sonra:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırasıyla 9 - 10 -11 -12 sınıf çalışıcağım değil mi?

Rehber matematik temelden alıyor evet onu dinleyebilirsin. Nasıl çalışacağın konusunda yt'de Oğuz usta kanalına bakabilirsin güzelce açıklıyor nasıl yol alınması gerekildiğini her seviye için.

Temel atacaksan dört işlem bilmen yeterli, lise matematiği fazla bir şey öğretmiyor zaten, her şeyi fazlasıyla göreceksin Sayılar konusunda.

Temel dedikleri çoğu kitabı bitirdim, eğer gerçekten ama gerçekten sıfırsan Antrenmanlarla Matematik alabilirsin, diğer temel dedikleri kitaplar TYT müfredatı ile aynı.

Rehber Matematik hakkında fikrim yok, şimdi izledim, 37 gün diyor, çok zaman, başlanabilir.

Çarpım tablosunda hızın nasıl?
Hocam ben yeni 9 a gectim ve matematiğe çalışamıyorum temelim yok bunu fark ettim Temel atmak için çok fazla youtuber var ama program açısından gec hissediyorum ve 9 da okulda kalmak da var kalmamalıyım ne yapacağımı bilmiyorum 5.sinifta korona zamanına denk geldim ve 6 da yeni okullar koronadan açıldı ve arkadaslar mis ders mis pek ciddiye almadım,7 de biraz kafama dank etmeye başladı bir şeyler yapmaya çalıştım 8.sinif konularına gelirse 8i iyi değerlendirdim konuları biliyorum ama testde sifirim suan ise 9 a gectim ve temelinin olmadığını yeni fark ettim 1 ay yada 3 hafta sonra yazılılar başlıcak ben ya matematikte kalcam yada temelimi atarken kalacam hem Temel hem konular yani zamani yaratamiyorum,bilmiyorum ne yapacağımı soluğu burada aldim.hep aptallığım yüzünden zamanın da çalışsaydım keske sizden ricam ne yapacağımı bilmiyorum ve beni yönlendirin az da olsa aydinlatin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı