Matematik Temeli Nasıl Yapılır?

lonizzw

Centipat
Daha fazla  
10. Sınıfım. Matematikte çok az temelim var bunu çözmek için geç mi kaldım yoksa hala çözebilir miyim? Ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
10. Sınıfım. Matematikte çok az temelim var bunu çözmek için geç mi kaldım yoksa hala çözebilir miyim? Ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Daha önünde çok yol var. Ben de senin gibi sıfırdan başladım. Yapman gereken tek ve en iyi şey Antrenmanlarla Matematik 1 kitabını almak. Bu sana ciddi bir temel atacak, gerisini de zaten halledersin. Tavsiyem bu kitap bittikten sonra 2. kitabını al ve ardından IQ yayınları TYT hedef 15 net kitabı ile sağlam bir temel atarsın. Ondan sonra da TYT 3-4-5 matematik soru bankası alırsın bitti gitti. Temel atmak için Antrenmanlarla Matematik 1-2 yeter de artar.

Daha önünde çok yol var. Ben de senin gibi sıfırdan başladım. Yapman gereken tek ve en iyi şey Antrenmanlarla Matematik 1 kitabını almak. Bu sana ciddi bir temel atacak, gerisini de zaten halledersin. Tavsiyem bu kitap bittikten sonra 2. kitabını al ve ardından IQ yayınları TYT hedef 15 net kitabı ile sağlam bir temel atarsın. Ondan sonra da TYT 3-4-5 matematik soru bankası alırsın bitti gitti. Temel atmak için Antrenmanlarla Matematik 1-2 yeter de artar.

Söylediklerini deneyeceğim, teşekkür ederim.

Hocam konudan bağımsız ben DGS Matematik çalışıyorum da Matematik netim dürüst olmak gerekirse 8 netti bu sene. Dershane ile birlikte Karekök 0,Antrenmanlarla matematik 2,alistirmalarla matematik 2,kafa dengi ve bilgi sarmal kitaplarından her hafta 1 konuyu bitiriyorum. Bu çalışma şekli iyi midir sence az çok anlarsın benim durumumdan :)

Hocam konudan bağımsız ben DGS Matematik çalışıyorum da Matematik netim dürüst olmak gerekirse 8 netti bu sene. Dershane ile birlikte Karekök 0, Antrenmanlarla Matematik 2, alistirmalarla matematik 2, kafa dengi ve Bilgi Sarmal kitaplarından her hafta 1 konuyu bitiriyorum. Bu çalışma şekli iyi midir sence az çok anlarsın benim durumumdan :)

Ben de şu an matematikte berbat durumdayın ancak iyi gidiyorsun bana kalırsa. En son 345 de bitirirsin tamamdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı