Matematikte çalıştığım konuyu tam olarak anlamıyorum

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Matematik TYT çalışıyorum. Mert hoca TYT kampından gidiyorum. Videoda ki soruları çözmeye çalışıyorum iyi güzel fakat mert hocanın kitabını açtığım anda donup kalıyorum. Soru çözüm videosunu izleyeyim diyorum anlatan kadın daha beter. Ne yapmalıyım? Herkes bu kaynağın zorluğundan şikayetçi.

Farklı bir Kanala geçin derim Mert Hoca orta seviye bir kanal.
Bıyıklı Matematik öneririm.

Farklı bir kanala geçin derim mert hoca orta seviye bir kanal.
Bıyıklı matematik öneririm.

Bu mert hocanın kitabını aldım. Boşa gitmesini istemiyorum aslında. İlk konuları anlamıştım ama sonradan bir şey yarım yamalak anlamaya başladım.

Bu mert hocanın kitabını aldım. Boşa gitmesini istemiyorum aslında. İlk konuları anlamıştım ama sonradan bir şey yarım yamalak anlamaya başladım.
Mert Hocanın kitabı üzer, daha temelden alan kitaplar çözün ilk hocam. Ondan sonra o kitabı daha rahat çözebilirsiniz. Mert Hocayı seviyorum ama soru bankasını bence biraz abartıyor.

Bende düşündüm almayı ama temelde zorlar.
Temelde Bıyıklı kesinlikle.
Sonra Mert Hoca sonra da Eyüp B.

Matematik TYT çalışıyorum. Mert hoca TYT kampından gidiyorum. Videoda ki soruları çözmeye çalışıyorum iyi güzel fakat mert hocanın kitabını açtığım anda donup kalıyorum. Soru çözüm videosunu izleyeyim diyorum anlatan kadın daha beter. Ne yapmalıyım? Herkes bu kaynağın zorluğundan şikayetçi.

Matematik temelinden veyahut soru çözme alışkanlığından kaynaklı olabilir mi? Hocalarda suç aramayı yanlış buluyorum hadi tamam gerçekten kötü anlatan hocalar olabilir ama onun anlatmasının bir önemi yok önemli olan senin ne kadar çok soru çözüp konuyu anlamlandır. Şahsen ben hocalardan dinlemiyorum fen lisesinde okuyorum okuldaki hocanın anlattığını iyi dinliyorum eve gelip o konu hakkında bol bol soru çözüyorum eğer ki konuyu anlamazsam rastgele kanaldan dinlerim şahsen anlatan hocanın çok bir önemi olduğunu sanmıyorum.

Matematik temelinden veyahut soru çözme alışkanlığından kaynaklı olabilir mi? Hocalarda suç aramayı yanlış buluyorum hadi tamam gerçekten kötü anlatan hocalar olabilir ama onun anlatmasının bir önemi yok önemli olan senin ne kadar çok soru çözüp konuyu anlamlandır. Şahsen ben hocalardan dinlemiyorum fen lisesinde okuyorum okuldaki hocanın anlattığını iyi dinliyorum eve gelip o konu hakkında bol bol soru çözüyorum eğer ki konuyu anlamazsam rastgele kanaldan dinlerim şahsen anlatan hocanın çok bir önemi olduğunu sanmıyorum.

Hocam mert hocaya lafım yok iyi anlatıyor. Fakat soru bankası gerçekten zorluyor ve soru çözüm videolarında ki hocadan memnun olan insan yok. 345 TYT matematik aldım onu çözeceğim.

Mert hocanın kitabı üzer, daha temelden alan kitaplar çözün ilk hocam. Ondan sonra o kitabı daha rahat çözebilirsiniz. Mert hocayı seviyorum ama soru bankasını bence biraz abartıyor.

Hocam 345 TYT matematik aldım. Oradan çözmeyi düşünüyorum.

Bende düşündüm almayı ama temelde zorlar.
Temelde bıyıklı kesinlikle.
Sonra mert hoca sonra da Eyüp b.

Hocam mert hocanın konu anlatmasını beğeniyorum. Fakat soru bankasında 12 soru varsa yarısını çözüyorum yarısını çözemiyorum.

Hocam mert hocaya lafım yok iyi anlatıyor. Fakat soru bankası gerçekten zorluyor ve soru çözüm videolarında ki hocadan memnun olan insan yok. 345 TYT matematik aldım onu çözeceğim.

Hocam mert hocanın konu anlatmasını beğeniyorum. Fakat soru bankasında 12 soru varsa yarısını çözüyorum yarısını çözemiyorum.
Benim de hocayla sorunum yok ama normal şekilde o da kusursuz değil, sadece soru bankasını abarttığını düşünüyorum. 3 4 5 iyi olacaktır.

345 daha iyi olur sonra da mert hocayı bitirirsiniz ne kadar soru o kadar iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı