Matematikten 0 aldım

Matematik çalışma dersi. Matematikten düşük alırsın bende alıyorum zaten çoğu kişi düşük alıyor ama 0 nasıl aldın? Hiç mi tekrar etmedin, çalışmadın?

Olabilir. İnsanın her dersi iyi olacak diye bir şart yok. Sözel alanda da güzel meslekler var. Oralardan gidersin.

Arkadaşlar merhaba. 11.sınıfım. Geçen yıllarda kopya ile matematikten yüksek not alıp dersi geçmiştim. Fakat bu yıl kopya çekemedim. Sınav çok zordu. 10 soru klasikti. Her soruyu salladım. Maalesef hiçbiri tutmamış ve sınav bugün açıklandı. 0 almışım. Düzeltebilir miyim? Matematiğim berbattır toplama-çıkarma zor yapıyorum, çarpım tablosunu hiç bilmiyorum.

10 veya 20 alırsın neysem de 0 almak nedir? 😂

Torpil ile buralara gelmek tam da bu olsa gerek. Çarpım tablosunu bırak daha toplama çıkarmayı bile bilmeyen adam sınıf geçiyor. Vay arkadaş. Yusuf abim bir de bunlara el atsan keşke.

2. sınıftan şu an olduğun sınıfa kadar tüm konulara çalış.
İyi fikir. @Karıncayiyen123

Matematik bilmeyen için derslerin en gıcığıdır. Çoğunluk anlamaz hatta ne kadar çalışırsa çalışsın kafası basmaz ( benim gibi ). Milli eğitim bakanlığına matematik dersinin neden olduğunu sorgulattırır bu ders. Ki cidden sahiden bu ders niye var. Bazı insanların beyni basmayabilir normal bir şey. Belki matematikte başarısız ama beden eğitimi dersinde 100 alacak. Matematik kaldırılsın.

Şaka maka matematiği saatlerce çalışmadan geçebileceğine düşünen varsa, çok yazık. Mümkün değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı