Yahu toplama çıkarma bilmiyorum adamlar trigonometri sormuş. Ne yapabilirdim? Anaokulundan beri sevmiyorum matematiği.Matematik çalışma dersi. Matematikten düşük alırsın bende alıyorum zaten çoğu kişi düşük alıyor ama 0 nasıl aldın? Hiç mi tekrar etmedin, çalışmadın?
Yahu toplama çıkarma bilmiyorum adamlar trigonometri sormuş. Ne yapabilirdim? Anaokulundan beri sevmiyorum matematiği.
Evet, bilmiyorum. Kopyayla geçtim matematiği geçtiğimiz yıllarda. LGS'de ise sallayarak 6 D 14 Y yaptım.Toplama çıkarmamı bilmiyorsun? Kusura bakma ama 11. sınıfa gelmen mucize.
Arkadaşlar merhaba. 11.sınıfım. Geçen yıllarda kopya ile matematikten yüksek not alıp dersi geçmiştim. Fakat bu yıl kopya çekemedim. Sınav çok zordu. 10 soru klasikti. Her soruyu salladım. Maalesef hiçbiri tutmamış ve sınav bugün açıklandı. 0 almışım. Düzeltebilir miyim? Matematiğim berbattır toplama-çıkarma zor yapıyorum, çarpım tablosunu hiç bilmiyorum.
İyi fikir. @Karıncayiyen123Torpil ile buralara gelmek tam da bu olsa gerek. Çarpım tablosunu bırak daha toplama çıkarmayı bile bilmeyen adam sınıf geçiyor. Vay arkadaş. Yusuf abim bir de bunlara el atsan keşke.
2. sınıftan şu an olduğun sınıfa kadar tüm konulara çalış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.