Matematikten 5 aldım

bunu babama nasıl açıklayabilirim?
Hocam 5 puan da alınmaz ama. Herkesin sevmediği/kötü olduğu dersler var da hiç yoktan 50-60 alır insan yarısını çözse.

Dürüst bir şekilde babanıza diğer derslerinizin iyi olduğunu ama Matematik çalışmadığınız için düşük aldığınızı söyleyin. Ertesi güne unutulur zaten.

Hocam 5 puan da alınmaz ama. Herkesin sevmediği/kötü olduğu dersler var da hiç yoktan 50-60 alır insan yarısını çözse.

Dürüst bir şekilde babanıza diğer derslerinizin iyi olduğunu ama matematik çalışmadığınız için düşük aldığınızı söyleyin. Ertesi güne unutulur zaten.

Yani 50-60 da fazla hiç çalışmadan 20-30 alınır ama ben matematiğe çalışmıştım (yine de bir şey anlamadım) ve 1 soruyu kopya ile 41 aldım 5 nasıl alınabiliyor.

Yani 50-60 da fazla hiç çalışmadan 20-30 alınır ama ben matematiğe çalışmıştım (yine de bir şey anlamadım) ve 1 soruyu kopya ile 41 aldım 5 nasıl alınabiliyor.
Hocam demek ki konu ile alakalı direkt hiçbir bilgisi yok. Ben zaten onu eleştiriyorum yoksa ben de çalıştığım halde çok düşük aldığım çok sınav oldu. O farklı konu. Konu sahibi arkadaşın hiç çalışmamasını eleştiriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı