Matepad11(2023)8/128 mi iPad 9 3/64 mü alınmalı?

Kalem işini yan sanayi ile çözebilirim zaten çizim falan için değil yazı yazmak için kalemli olmasını istiyorum.

Kalem işini yan sanayi ile çözebilirim zaten çizim falan için değil yazı yazmak için kalemli olmasını istiyorum.

14K bütçeye çıkabilirseniz 10.nesil iyidir MatePad Air'de iyi cihaz ama bu bütçeye çıkabiliyorsanız iPad daha uzun ömürlü ve stabil olacaktır ama Air'de çok iyi cihaz.

Gbox çok stabil değilmiş hocam bazıları öyle diyor. Doğru mu bu dedikleri?

Doğru sayılır.

14K bütçeye çıkabilirseniz 10.nesil iyidir MatePad Air'de iyi cihaz ama bu bütçeye çıkabiliyorsanız iPad daha uzun ömürlü ve stabil olacaktır ama Air'de çok iyi cihaz.

Doğru sayılır.

Öğrenci indirimi ile almayı düşünüyorum hocam. iPad 10. nesili vergi indirimi ile alabiliyor muyum?

Öğrenci indirimi ile almayı düşünüyorum hocam. iPad 10. nesili vergi indirimi ile alabiliyor muyum?

iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş (10.Nesil) MPQ03TU/A-Teşhir - Apple - PT bu sitede 12K civarina geliyor 10.nesil öğrenci indirimi ile ya da iPad Air 10.9 inç Wi-Fi 64GB Mor (5.Nesil) MME23TU/A-Teşhir - - PT 15k fiyata geliyor iPad Air 5 bu cihazda 10.nesilden daha güçlü içinde M1 işlemci var ama sizin ihtiyacınıza göre özellikleri fazla bir cihaz diye düşünüyorum tabii siz bilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı