Matrix Geldi Gümrükte

Constantine

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
800W bence fazla güç tüketim açısından. 650W fazlasıyla işini görecektir. Elektrik faturasını da düşünmek lazım. :)

Faturada değilim dostum :) Yani sıkıntı olmasın benim için yeter :) Her şeyi yaparım. Bir de şuna herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi dostum bir kontrol etsen. Hani kasaya sığar, power yeter, hava alır gibi kontrol edersen içim çok rahatlar sisteme uygun değil mi bir de?

- - - Güncellendi - - -

80+ olduğu için önemli değil 1000w bile olsa ihtiyacı kadar güç çeker :)

Olur da benim power olmazsa diye telaş eyledim :)

Senin PSU'n da gayet yeterli. Ha korumaları vs. yoksa değiştirmen de yarar var tabii ki.

- - - Güncellendi - - -

Mümkün olan herşeyi en üst düzeyde tuttum. Eminim ki o kadar kullanmayacaksındır bile.

2qld.jpg

Ya değerli dostlarım, üstatlarım iyiki varsınız çok teşekkür ederim. Her zaman duacınızım. Atem Abi'm, BeGi, Murat, shaksaan çok sağolun :)

- - - Güncellendi - - -

Üstatlar Perşembe günü heyet toplanıyormuş. Sizce gümrükte herhangi bir vergi öder miyim? Kutu açılınca nelere dikkat etmem lazım? Gümrükte çok ciddi bir sorun çıkar mı? Teşekkür ederim.

Rica ederiz, sende sağ ol. Yıl içerisin de ekran kartı faturası kimin adına kesilmiş ise o kişi beşten fazla alış veriş yapmamış ise 75$ altı satın alımlar vergiden muaflar. Bu durumda sadece KDV ödeyebilirsin. Oda bazen şans işi 340$'a amazondan aldığım ürüne vergi ödememiştim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı